sunnuntai 25. elokuuta 2013

26 tuikkukorttia

Koska joulu on jo ovella ja koska olen näköjään lopettanut nukkumisen, näpertelin 26 jouluista tuikkukorttia. Epämääräinen määrä siksi, että tuikkuja ei ollut enempää, eikä niitä taida vielä tähän aikaan saada kaupasta. 


Kortit ovat pieniä ja niiden sisällä on yksi parafiinituikku. Omat jouluterveiset voi kirjoittaa sisäkanteen. Tai en tiedä ovatko nämä edes kortteja, vai ennemminkin pieniä lahjabokseja. Jälleen kerran sarjassamme "kiva pieni muistaminen henkilölle, jolle on vaikea keksiä mitään." 


Käytän näihin aina kaikkia jämäpapereita, eli korttipohjien leikkaaminesta jääneitä kartonkisuikaleita jne.. Kuvassa näkyvä tähtirivikin on "leikkausjätettä" jostain muusta askartelusta. En heitä koskaan pois mitään, mitä voi vielä joskus tarvita. Ja sen kyllä huomaakin... 

Kyllähän näitä joulujuttuja jo mielellään tekisi enemmän, mutta kun säilytystilat ovat rajalliset edellisessä kappaleessa mainitun syyn vuoksi. 

2 kommenttia:

  1. Huhhuh mikä urakka! Taidat olla töissä erään parrakkaan miehen firmassa... :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.