perjantai 23. elokuuta 2013

Aurinkokennovalot

Ostinhan minä sentään jotain pientä Joensuun reissulta. Olen katsellut aurinkokennolamppuja nettikaupoista, mutta en ole tilannut, koska postikulut olisivat olleet samaa luokkaa kuin itse lamput. Nyt sitten repäisin ja ostin lamppuja oikein 2 pakettia, eli yhteensä 6 kappaletta. 


Lamput ovat Clas Ohlsonilta, hintaa vaivaiset 6,50 e/3 kpl. Laatu oli sen mukaista, eli 2 maahan tulevaa muovitikkua katkesi heti, mutta itse lamput kyllä näyttävät toimivan ihan hyvin. Laitoin ne ulos joskus kuuden aikoihin ja hämärän tultua ne jo loistivat. 


Kaikki kuusi lamppua reunustavat upeaa ja hyväkuntoista kivetystä. Huomaa myös huolellisesti leikattu nurmikko... 


Tykkään näistä, vaikka valaisutehoa ei juuri olekaan. 

Olisin itse asiassa halunnut lisäksi aurinkokennolla toimivia puutarhalyhtyjä tai mitä ne nyt ovat. Siis niitä missä on pyöreä paperivarjostin. Clasulla ei niitä ollut. Muistaakseni Ikeassa niitä olisi. Olen miettinyt että kunhan kasvihuonekausi on ohi, voisi sen sisään laittaa jouluv... tunnelmavalot. Siellä kun on sähkötkin valmiina. Sinne voisin laittaa värilliset paperivarjostinvalot, vaikka en muuten niistä niin kauheasti tykkää. 

5 kommenttia:

 1. Oliko kiva road trip? Oon jäänyt totaalisesti koukkuun sun blogiin ja ehdin monesti käydä tässä välissä katsomassa, että ei ole tullut päivityksiä. Meillä on käytössä edelleen vuonna 2005 ostettuja aurinkokenno valaisimia, yksi neljästä taitaa vasta olla aivan rikki. -Pii

  VastaaPoista
 2. Olihan se, mutta raskaskin kun yksin ajaminen on niin tylsää. Vaikka toisaalta tykkään kyllä ajaa pitkiä matkoja kesäkelillä, mutta työpäivän päätteeksi tai aamulla "ennen sian pieraisua" ajaminen on kyllä aika väsyttävää. Jos olisi ollut enemmän aikaa, olisin halunnut käydä esim. Kolilla. Sinne pitäisi joskus päästä.

  VastaaPoista
 3. Ja kiva kuulla että blogillani on vakiolukijoita, vaikka tuntuu että sisältöä ei kauhesti ole. Tai se on aina samaa..

  VastaaPoista
 4. Mää taas tykkään, kun täällä on niin paljon sisältöä :) Elämänmakuisia juttuja ja hyviä ruokaohjeita. Sulla on tosi kiva tyyli kirjottaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.