sunnuntai 18. elokuuta 2013

Marinoitu punasipuli

Ennen inhosin sitä, nykyään tykkään siitä kaikissa mahdollisissa muodoissa. Punasipuli. <3

Tässä yksi käyttökelpoinen vinkki tuomaan vaihtelua esim. salaattiin tai leivän päälle. 


Marinoitu punasipuli

2 punasipulia

1 dl rypsiöljyä
1 dl punaviinietikkaa
1/2 dl sokeria
1/2 tl suolaa
1/2 tl rouhittua mustapippuria

Leikkaa kuoritut punasipulit ohuiksi renkaiksi. Laita ne kulhoon, johon olet sekoittanut kaikki muut aineet. Peitä kannella tai kelmulla ja anna maustua jääkaapissa ainakin tunnin ajan. 

Nam! 

2 kommenttia:

  1. Mulle ei punasipuli maistu edelleenkään. Inhon taustalla kummittelee se yksi yläasteen aikainen vertaus...

    VastaaPoista
  2. Minullekin tulee joka ikinen kerta se vertaus mieleen... Mutta maistuu silti. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.