tiistai 27. elokuuta 2013

Netflix

Olen sairaana ja tuijotan Netflixiä. Yritin kesälomalla olla hetken ilman sitä, mutta otin sen kuitenkin aika pian uudelleen, koska se vaan on niin kätevä. 

Itsehän olen erittäin nirso ja laiska tv:n katsoja. En katso telkkaria ikinä, joten minulta jäävät aina kaikki must see -sarjat näkemättä. Ostan kyllä aika paljon sarjoja dvd-bokseina, koska tykkään katsoa monta (kymmentä) jaksoa putkeen. Telkkarin ääreen en vaan osaa tälläytyä oikeaan aikaan. En myöskään tallentele mitään digiboksille, saati sitten että katsoisin telkkarista elokuvia, vaikka Canalin kanavat meillä on. Ja monta muutakin kanavaa. 

Netflixistäkään en katso juurikaan elokuvia, koska olen nykyään "huono" katsomaan niitä. Keskittyminen herpaantuu helposti ja havahdun vasta lopputekstien aikaan. Tykkään enemmän katsoa sarjoja. 


Netflix-suosikkejani ovat olleet mm. Modern Family, sekä Ensisilmäyksellä (How I Met Your Mother) joka on vähän kuin Frendit. L-koodista tykkäsin myös, samoin kuin uudesta Orange is the new Black -sarjasta. Skins-sarjan ekan kauden olen katsonut nostalgiasyistä pariin kertaan. Tanskalais-ruotsalainen Silta koukutti lähinnä herkullisen naispääroolinsa takia. Muuten en jaksa dekkareita seurata. 

Nyt olen katsonut tanskalaista sarjaa nimeltä Rita. Harmi ettei sitä ole kuin yksi kausi, koska tykkään tosi paljon. 


Sarjoista olen yrittänyt katsoa vaikka mitä, mutta kun ei iske, niin ei iske. Esim. kaikkien hehkuttama Breaking Bad on äärimmäisen unettavaa katsottavaa. 

Suosituksia koukuttavista sarjoista otetaan vastaan!! 

Kuvat "lainattu" netistä. 

7 kommenttia:

 1. Onko L-koodista kaikki tuotantokaudet Netflixissä? Olen nähnyt ykköskautta jokusen jakson ja haluaisin nähdä koko sarjan. Voiko Netflixin ostaa vain kuukausi kerrallaan ja käyttää vaikka joka toinen kuukausi? Ettei peruminen ole hankalaa? Sitten voisin harkita... Joku ilmainen kokeilujakso meillä oli viime vuoden lopulla.

  VastaaPoista
 2. amp, peruminen on tosi helppoa!

  Mä olen kahlannut lomalla ja sen jälkeen Bonesia läpi.

  VastaaPoista
 3. Peruminen onnistuu parilla klikkauksella. L-koodia on vain 4 ekaa kautta. :(

  VastaaPoista
 4. Kiitos molemmille vastauksista! Voisin syksyllä ottaa yhdeksi kuukaudeksi ja katsoa nuo 4 kautta. :) Täytyy ensin vähän odotella, että kiireet hellittää.

  Anniinalle paranemisia!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Ja suosittelen kyllä L-koodia.

  VastaaPoista
 6. Täytyykin katsoa miltä tuo Rita näyttää. OITNB, katsoitko jo sitä? Loistava sarja. Ahmin sen parissa päivässä :)

  VastaaPoista
 7. Joo, minäkin katsoin OITNB:n kahdessa päivässä kesälomalla. Tykkäsin enemmän sarjan alkupuolesta, mutta odotan kyllä toistakin kautta malttamattomana.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.