perjantai 23. elokuuta 2013

Road trip

I'm back - olen selkä!


Lähdin tiistaiaamuna klo 4.30 virkeänä ajamaan Lieksaan ja Joensuuhun työreissulle. Tie oli todella tuttu Vuokattiin asti, koska siellä tuli nuorena pyörittyä Pipefestissa monet kerrat. Nyt suuntasin Vuokatista Nurmekseen ja sieltä Lieksaan. Enpä ollut aiemmin siellä käynytkään. 

Aikataulu oli niin kiireinen, että Lieksasta en ehtinyt saada oikein minkäänlaista käsitystä. Pieni paikka se taitaa olla, vaikka asukkaita on enemmän kuin täällä meillä. 

Jatkoin Lieksasta vielä samana päivänä matkaa Joensuuhun. Enpä ollut sielläkään aiemmin käynyt ja sain melkoista shokkihoitoa kun "pääsin" keskustaan ajamaan neljän ruuhkaan. Silmäluomiakin alkoi jo painaa. 

Minä V-I-H-A-A-N kaupunkiajoa, yksisuuntaisia, tasa-arvoisia, kadunvarsiparkkeerausta jne.. Tämän takia minut on luotu pohjoisen asukkaaksi, koska täällä ei tuollaisia juttuja ole kuin Rovaniemellä. Suoraan sanottuna melkein pääsi itku, kun ei ollut parkkipaikkaa missään ja navigaattori vain hoki, että tee u-käännös. Selvisin kuitenkin hengissä ja naarmuttamatta kenenkään autoa. 

Uni tuli illalla klo 20 ja nukuin tosi hyvin, vaikka hotelli oli ihan keskustassa. 


Keskiviikkona työpäivän jälkeen paikallinen kollega esitteli kaupunkia. Kaunista seutuahan se on ja ostosmahdollisuudetkin minun mittapuullani erinomaiset. Valitettava likviditeettikapeikko (aka perseaukisuus) hieman rajoitti shoppailua, mutta kävin silti kiertelemässä kauppoja. Ostoksista ehkä lisää myöhemmin. 

Torstaina lähdin työpäivän päätteeksi ajelemaan kotia kohti ja reippaan 7 tunnin ajorupeaman jälkeen olin kotona, jossa kaaduin sänkyyn ja heräsin aamulla virkeänä klo 6.45 ja lähdin töihin. 

Huomenna olisi pitänyt mennä Naantaliin, mutta oli kertakaikkiaan pakko jättää se reissu väliin, koska ei vaan kertakaikkiaan jaksanut lähteä. Tälläkin hetkellä makaan sängyssä ja mietin että pitäisikö nukkua päiväunet vai ei. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.