lauantai 31. elokuuta 2013

Seminaaria ja shoppailua

Reissupäivä alkaa olla lopuillaan. Odottelen lentoa Helsinki-Vantaalla ja seurailen ihmisvilinää. Oikeastaan täällä on nyt aika rauhallista. Helsingissä oli taas mukava käydä, mutta kyllä kotiinkin on kiva palata. 

Päivä meni näissä merkeissä. Puhujan sensuroin, mutta joku voi ehkä hänet silti tunnistaa. 


Shoppailu oli lähinnä sitä, että kiertelin ja katselin. Narinkkatorilla oli paljon käsityökauppiaita (oliko siellä jotkut messut?) ja minä tietysti olen ihan hulluna kaikkeen käsin tehtyyn. Pyörin valehtelematta ainakin tunnin ihastelemassa taidokkaita koruja, laukkuja, vaatteita jne... Elvari-koruja (kollaasin oikeassa yläreunassa) olen kuolannut nettikaupasta jo pitkään, mutta en edelleenkään osannut valita mitä haluaisin, joten en ostanut mitään. Ja nyt jo kadun. Turkoosit macaron-korvikset on ehkä pakko vielä joskus tilata. 

Eräs tuttu on hehkuttanut Lushia niin paljon, että sielläkin kävin katselemassa. Pari kertaa aiemmin olen tiiraillut ikkunan läpi, mutta nyt uskaltauduin sisään. Palvelu oli tosi ystävällistä ja olisin niin kovasti halunnut ostaa jotain, mutta hajustettujen tuotteiden ostamiskynnys on minulla aika korkea. Lushin tuoksut ovat luonnollisia, mutta silti... ne tuoksuvat. 

Kuplatee oli ulkonäöstään huolimatta ihanaa, kuten aina ja niin on varmasti tuo salmiakkivalkosuklaakin. Ostin myös matkalukemiseksi Pauliina Rauhalan Taivaslaulun, jota on kehuttu kovasti ja jonka aihe kiinnostaa erittäin paljon. Kommentoin kirjaa kunhan olen lukenut sen. 

7 kommenttia:

 1. Kivalta kuulostaa reissu! :) Mua kans kiinnostaa tuo Taivaslaulu ja tuo suklaalevy näyttää houkuttelevalta. Kaksi mun suosikkia yhdessä, salmiakki ja valkosuklaa, apua. :D

  VastaaPoista
 2. Jaa minun vakishampoo siinä kuvassa. En olekaan aikoihin tilannu Lushilta. Siellä liikkeessä on vähän tukala asioida, kun se tuoksujen sekamelska on niin voimakas. Vaikka rakastan niitä tuoksuja, niin nautin niistä mieluummin yks tuote kerrallaan.

  VastaaPoista
 3. Minä niin haluaisin kokeilla, mutta kun oon vuosia käyttänu tuoksuttomia niin kaikki pienetkin tuoksut tuntuu tosi voimakkaalta.

  VastaaPoista
 4. Apua! Tuo salmiakkivalkosuklaa oli orgasmi levynä!! Ihan mahtavaa. Suolaista, mutta silti valkosuklaista.

  VastaaPoista
 5. Olenkohan se eräs.... :) Lush on kyllä niin ihana! Siihen hajuunkin tottuu yllättävän nopeasti. Nyt kun niitä tuotteita on kylppärissä korillinen niin käyn niitä aina nuuhkimassa :)

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Jos joskus innostut niitä kokeilemaan niin pienikin määrä kannattaa tilata lush.co.uk sillä siellä on paljon halvempaa. Samoin Tallinan Galleriasta löytyvä lush on edullisempi kuin suomessa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.