maanantai 19. toukokuuta 2014

Hellettä

Ei saisi valittaa, mutta tänään on kyllä ollut Vantaalla välillä vähän liiankin lämmin ilma. Meinasin pyörtyä bussissa ja olen käynyt jo 2 kertaa suihkussa, koska kaikki vaatteet suunnilleen sulavat päälle. 


Melko tyylikäs puistoselfie. Oma käsi heijastuu aurinkolaseista. 

Puolen päivän aikaan treffasin Jumbossa serkkuani, jota en ole nähnyt kymmeneen vuoteen. Kyllä huomasi, että jotain samaa meissä on, sillä tilasimme Amarillossa tismalleen samat ruoat ja juomat. 

Serkulla oli mukana aivan hurmaava pieni mies, jota en ollut nähnytkään kuin kuvissa. Oi tätä biologisen kellon tikitystä, ole jo hiljaa! 


Hikisen bussimatkan jälkeen heitin laukut Cinderella-simulaattoriin (= Sokos Hotel Vantaa) ja lähdin ostamaan aurinkovoidetta, särkylääkettä, rakkolaastareita ja jotain syötävää. Kaiken muun muistin, mutta aurinkovoide tietenkin jäi. Ja sen näkee naamasta...

Kävin Heurekan lähellä yhden hengen piknikillä nauttimassa lämmöstä. Pienoisena miinuksena on se, että jalat ovat ihan vereslihalla, eikä mukana ole mitään kenkiä, jotka eivät hankaisi. 


Se on kesä nyt! 

2 kommenttia:

  1. Kuvistahan sen näkee, että Suomi on kaikessa pienuudessaan iso maa :)

    VastaaPoista
  2. Niin on. En edes ajattele sitä, kuinka ankeaa on torstai-iltana mennä Kemijärven harmauteen. Vaikka kyllä sielläkin varmaan jo kohta vihertää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.