perjantai 2. toukokuuta 2014

Arla proteiinimaitojuoma

Uusia proteiinituotteita tulee kuin sieniä sateella. Minua naurattaa, kun leikkelekinkkupaketissakin lukee nykyään päällä, että sisältää paljon proteiinia. Sepä yllätys. 

Nappasin kaupasta mukaani Arlan uuden proteiinimaitojuoman. Saman firman proteiinirahkat eivät maistuneet ja tätäkin pidin turhakkeena, mutta ostin lähinnä kuriositeetin vuoksi. 


Banaani-mustikka-proteiinimaitojuoma. Kätevä pantittomaan ja maatumattomaan muovipulloon pakattu juoma niille, jotka eivät jaksa itse blendata maitoa, banaania, mustikoita ja herajauhetta. 

Seloste kertoo tuotteen olevan runsasproteiininen vähälaktoosinen iskukuumennettu juoma. Se sisältää maitoa, banaanitäysmehua (7 %), maitoproteiinikonsentraattia (onko tämä joku uudissana?!), sokeria (1,5 %), mustikkatäysmehua (0,6 %), luontaista aromia (mitä aromia?!) ja stabilointiaineita (pektiini ja karrageeni).

Ei siis mitään ihan hirveää shittiä. 

Pullon koko on 2,5 dl. Energiaa 100 grammassa on 80 kcal. Rasvaa 1,5 g ja hiilareita 7,2 g. Proteiinia on 8,5 g eli yhdessä pullollisessa sitä on 21 g. 

Lopuksi tärkein eli maku. Yllättävän hyvä. Sellainen samettisen pehmeä. Ns. lisätyn sokerin olisi kyllä voinut jättää pois, mutta kyllä voisin tätä ostaa toisenkin kerran.

Toinen makuvaihtoehto oli mansikka-vadelma. Pitänee testata joskus sekin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.