sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Offroad

Tämä viikonloppu on mennyt ihan "omasta edestä". Reissaaminen väsyttää aina ja hairahduin kaiken väsymyksen ja univelan lisäksi perjantai-iltana paikalliseen ravitsemusalan liikkeeseen. Autolla tietenkin olin liikenteessä, mutta kyllä se valvominen silti väsyttää. 

Eilen en saanut aikaiseksi oikeastaan mitään. Keittiön 2 ikkunaa pesin sisäpuolelta (ovat nyt jo likaiset, kiitos kissojen!) ja pyöritin pari koneellista pyykkiä. Menetin hermoni keittiön pöydän kanssa ja laitoin siitä ilmoituksen Facebookin Roskalava-ryhmään. Alle vartissa pöytä oli varattu ja se haettiin tänään pois. Jes!! 

Tänään olen lähinnä vaan nukkunut. Ensin aamulla yhdeksään, mikä on harvinaista. Ja sen lisäksi vielä nukuin 2 tunnin päiväunet. Eiköhän ne univelat ala olla kuitattu...

Koiran kanssa kävin pikkulenkin, vaikka keli ei ole maailman paras. Ei sentään sada räntää kuten eilen. Lenkin jälkeen lähdin pyöräilemään. 


Lunta on vieläkin enemmän kuin laki sallii, mutta löysin sentään lumetonta ja melko kuivaa maastoa ja pääsin vihdoin kokeilemaan pyörää tositoimissa. 


Mukavaa hommaahan tuo on maastossakin. 


Loppuun vielä pakollinen selfie. :D

2 kommenttia:

  1. Mulla ei tuo pyöräily oikein sujuisi noin mokkulaisessa maastossa. Olen tenavana hankkinut hurjat määrät arpia ihan vain maantiepyöräilyllä.

    VastaaPoista
  2. Melkoista extremeä tuo olikin ainakin jyrkässä alamäessä. En ole aiemmin ajanut etujousitetulla pyörällä ja se vaatii opettelua.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.