perjantai 23. toukokuuta 2014

Pieni teko

Hartwall Novelle on haastanut ihmisiä tekemään pieniä tekoja itsensä hyväksi. #pieniteko-kampanjan nokkamiehenä häärii Arman Alizad. Kuulin kampanjasta leffateatterin mainoksissa pari viikkoa sitten ja päätin osallistua siihen loma-kokousmatkani aikana. Niinpä olen viimeisen viikon ajan postannut Instagramiin kuvia hashtagilla #pieniteko. Btw, jos haluat seurata minua siellä, olen nykyään nimellä avahakuopus. Se siitä yksityisyydestä, nyt tiedätte sukunimeni. Tosin se on ollut helppo googlettaa tähänkin mennessä. 

Asiaan. Pienillä teoilla voit tuoda päivääsi suuren vaikutuksen. Lopeta hetkeksi suorittaminen ja luo itsellesi hyvää oloa. Minun kymmenen pientä tekoani näyttivät tältä. 

#teko1 Anna uudelle mahdollisuus. 


#teko2 Lahjoita hyvää mieltä tuntemattomalle. 


#teko3 Nauti hetki keväästä. 


#teko4 Tyhjennä pääsi kovalevy. 


#teko5 Lahjoita itsellesi aikaa. 


#teko6 Ole tyytyväinen itseesi. 


#teko7 Löydä sisäinen lapsesi.


#teko8 Tunnista lempipaikkasi.


#teko9 Inspiroidu loppupäiväksi.


#teko10 Ota kädestä kiinni.


Osallistu sinäkin! 

13 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Ja näytät TOSI hyvältä! :) On syytäkin olla tyytyväinen itseesi! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Näytän tuossa peiliselfiessä kuulemma ihan Cheekiltä. En ole ihan varma onko kyseessä kohteliaisuus.. :D

  VastaaPoista
 3. Hmm.. Et oo meikkaamista harkinnu? Voisit olla ihan nätti kun olis asiallinen meikki :)

  VastaaPoista
 4. En ole. Tässä naamassa ei paljoa meikit auta. :D Ei kun jos ihan tosissaan ollaan, niin olen joskus harkinnut, mutta en osaa, enkä tajua meikkaamisesta mitään. En tiedä onko tarvetta pyrkiä olemaan "ihan nätti".

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihana postaus, pisti hymyilyttämään! :)

  VastaaPoista
 6. Aloita meikkaus pienestä, ripsiväri ensin....Sinua ei kohta tunnista, ole tyytyväinen itseesi kuvasta!!! Missä sinä olet??? Niinpä ollaan kaikki naiset tyytyväisiä itseemme, koosta riippumatta. Siinä jokaisella naisella kipupaikka. Hienoa, mahtavaa ja ihanaa nähdä sinun onnistuneen löytämään oma sisäinen sisukkuutesi muutokseen. Luin päivityksesi joka päivä ja oikein odotan niitä. Lisää ihania ruokavinkkejä!

  VastaaPoista
 7. Voisin kirjoittaa joskus meikkausaiheisen postauksen. En ole koskaan, edes teininä ollut kiinnostunut meikkaamisesta, koska en ole ymmärtänyt mitä lisäarvoa se toisi elämääni.

  VastaaPoista
 8. Ei kaikkien tarvi meikata! Jos tykkää olla luomu, niin sallikaa se meille. Minäkään en ole koskaan meikannut oikeesti, parit ripsarit oon ostanu ja todennut ettei oo mun juttu. Varmaan muuttusin "tosi nätiks" meikkaamalla, mutta kelpaan ITSELLENI näinkin

  VastaaPoista
 9. Minä kyllä ihailen ihmisiä, jotka osaavat meikata. Esim. Elenaa, joka kommentoi tätä postausta. Itselleni ei vaan ole koskaan tullut sellaista tunnetta, että pitäisi meikata.

  VastaaPoista
 10. En tarkoita että pitäs meikata tolleen yliräikeesti kuin Elena vaan silleen luonnollisesti. Tuommonen meikki pukee harvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun et minua kai tunne, niin väite, että meikkaan yliräikeästi, on vähän huvittava. :) Arjessa meikkaan paljon vähemmän kuin blogini meikkipostauksista voisi päätellä. Toki mielipiteitä saa olla monia ja onkin.

   Poista
 11. Ei minusta Elena meikkaa mitenkään räikeästi, vaan tyylikkäästi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.