keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Taivas maan päällä

Olin menossa Tikkurilan Prismaan. Huomasin matkalla, että Intersportissa on loppuunmyynti ja pakkohan sinne oli mennä. Sekosin lähes samalla tavalla kuin Tiimarin loppuunmyynnissä. 


Alennukset vaihtelivat 10 - 80 % välillä. 

Toisin kuin yleensä, sopivia kokoja löytyi vaikka kuinka paljon. Olisin halunnut ostaa "kaiken", mutta rajallisen budjetin vuoksi oli pakko vähän rajoittaa. 


Ostin Haglöfsin goretex-housut (ovh. 239 e) ja takin, jonka teknisiä ominaisuuksia en ehtinyt vielä tutkailla. Adidaksen collegehousut maksoivat vähemmän kuin Halpa-Hallin ei-minkään-merkkiset. Pyörään ostin jonkun ns. karvalakkimallin matkamittarin ja rakkolaastareitakin piti ostaa, koska Nuuksion matkamuistot vaivaavat edelleen jalkapohjassa. 


Kassillinen vaatteita 200 e. Kalliiksi tuli impulsiivinen shoppailu. Vai halvaksi? Säästin aika monta euroa. 

Siellä olisi ollut tarjolla vaikka mitä. Craftin helvetin hyvät hiihtohousut olisivat maksaneet 25 e, monot kympin (merkkiä en muista), Adidas Superstarit jotain 30 e ja FiveFingersejäkin oli erittäin reilulla alennuksella. DC:n cäpit 15 euroa, Adidaksen hupparit 25 e jne.. Olisin ostanut koko kaupan, jos olisi ollut enemmän rahaa. 

Ja kyllä, olen hereillä vielä tähän aikaan! 

4 kommenttia:

 1. Rakoista tuli mieleen tuttavan-tuttavan neuvo: Compeed-rakonestopuikko. Se ehkäisee rakkojen ja hiertymien muodostumisen jo ennalta koska sen muodostama liukas pinta estää hankauksen ja rakot.
  En uskonut että toimisi, mutta kokeilin ja yllätys oli melkoinen kun rakkoja ei tullutkaan uusista kengistä viime viikonlopun juhlinassa.
  Apteekista niitä saa

  VastaaPoista
 2. Ooh mitä löytöjä! Mä oon himoinnut Haglöfsin gore-asua jo vuosikaudet mutten ole koskaan raaskinut ostaa. Bongaisipa itsekin niitä joskus kunnon alella niin voisi hankkia.

  VastaaPoista
 3. En olisi todennäköisesti ikinä maksanut housuista 239 euroa. En ikinä! Takkia testasin jo äsken. Hyvä oli.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.