perjantai 9. toukokuuta 2014

Wtf, löysin vaatteita!

Ensi viikolla alkaa viimeinen reissuputkirutistus ennen kesälomaa. Vaatekaappi ammottaa tyhjyyttään, koska missään kaupassa ei ole ollut mitään. Eikä kyllä ole ollut rahaakaan. 

Menin ihan vaan vilkaisemaan Kemijärven Seppälän tarjontaa ja siellähän oli vaikka mitä! Häpeänurkkaan oli tullut paljon uutuuksia ja aika useista oli tarjolla kahta versiota. Anitahirvoskuosia ja mustaa, mutta mallit olivat sellaisia, että olisin voinut kelpuuttaa joitakin niistä kaappiini. Mustana tietenkin. Melkein meinasin sortua yhteen mekkoon, mutta tulin järkiini. MEKKOON!! 

Läskiosaston aletanko se vasta melkoinen aarreaitta olikin. Viimeksi kun siellä kävin, ole alessa vain jotain kaameita kaapuja. Nyt siellä oli vaikka mitä. 


Ostin farkkupaidan. 10 euroa. En ole kyllä kauheasti lämmennyt farkkupaidoille 90-luvun jälkeen, mutta mielipidettäänhän saa muuttaa. 


Ostin myös organic cotton -paidan (8 e), joita minulla on jo 2 ennestään. Ne edelliset ovat tummaa luumua, tämä on musta vaikka kuvassa näyttääkin epäilyttävältä. 


Tämänkin 5 euron valkoisen kauluspaidan ostin, kun halvalla sain. Näyttää kyllä ihan miesten paidalta, mutta leikkaukset sentään olivat vähän naisellisemmat. 

Eikä tässä vielä kaikki! Siellä olisi ollut myös caprit (tosin pinkit), shortsit ja helleMEKKO, jotka olisin ostanut, jos olisi ollut enemmän rahaa. 

Jee, uusia vaatteita! 

4 kommenttia:

 1. Ooh, siellä oli noita mustia paitoja :)

  Hyvä, että vaatekaappi sai täydennystä kotipaikkakunnalta tällä kertaa.

  VastaaPoista
 2. Niitä mustia paitoja oli läskiosastolla 3/4-hihoilla normaalihintaan ja pitkillä hihoilla alerekissä 8 eurolla. Pettämätön logiikka.

  Yksi mekko jäi edelleen kummittelemaan mieleen, mutta onneksi minulla ei ole leggingsejä, jotka se tarvitsisi kaverikseen. Eikä niitä saa täällä mistään.

  VastaaPoista
 3. Tampereelta ei tuollaisia löydy koskaan alesta. Pöh.
  Mun pitää alkaa käymään Kemijärvellä vaatekaupassa.

  VastaaPoista
 4. Kemijärvellä on jostain syystä aina ihan erilainen valikoima kuin isompien kaupunkien Seppälöissä. Tai voi olla, että täkäläiset isokokoiset eivät käy Seppälässä ja kaikki hyvät vaatteet jäävät minulle ostettavaksi. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.