sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Halloumi-pestoperunat

Kesän paras grillilisuke on tässä. 


Halloumi-pestoperunat

keitettyjä perunoita paloina (eilisiä)
halloumia kuutioina
1 pieni kevätsipuli renkaina
1 rkl Lidlin tuorepestoa
(ripaus suolaa)

Asettele ainekset folion päälle ja kääri nyytiksi. Grillaa parikymmentä minuuttia, kunnes juusto on sulanut. 


Ulkonäkö ei ole kovin erikoinen, mutta maku on. Nam!! Sopii erinomaisesti esim. kalan kaveriksi. 

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosi herkullisilta, menee varmasti kokeiluun! Kiitos ohjeesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Monenlaisia perunanyyttejä olen tehnyt, mutta nämä olivat ehdottomasti parhaat ikinä. Voi näitä tietysti tehdä uunissakin, mutta tällä säällä mieluummin grillaan.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.