torstai 24. heinäkuuta 2014

Huh hellettä!

Jos kesälomallani oli "vähän" viileää, niin nyt on sitten ollut lämmintä siitäkin edestä. Arkipäivisin katselen auringonpaistetta ilmastoidun toimiston ikkunasta, mutta töistä lähtiessä on monena päivänä suorastaan lämpöaalto iskenyt ulko-ovella vastaan. Kasvihuoneessakin on tapahtunut viimeisen viikon aikana ihan huomattavasti muutoksia. Eilen huomasin, että tomaattiin oli lopultakin putkahtanut kaksi raakiletta, vaikka olin jo luopunut toivosta. Samoin yksi pikkuinen kesäkurpitsa näkyi olevan kasvamassa.


Eilen(kin) kävin uimassa ja otin omaperäisen varvaskuvan. Näitähän on nyt Facebook ja Instagram täynnä. Enpä muista onko koskaan ollut näin lämpimiä uimavesiä Lapissa.


Hellettä ja hulinaa on luvassa viikonlopuksikin. Huomenna iltapäivällä suuntaan auton keulan kohti Pudasjärveä ja Oulua. Ohjelmassa on Qstockia ja serkkujen tapaamista. Voi olla, että maanantaina väsyttää.

6 kommenttia:

 1. Ratkiriemukasta viikonloppua toivotan.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa Qstockiin! Itseltä jää väliin taas. Pakko kysyä tuosta nilkan tatuoinnista, mahtaako olla merihevonen? Sattuu meikätytöllä näet olemaan suurinpiirtein samassa kohtaa merihevonen, niin heti pisti silmään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 11 vuotta onkin vierähtänyt edellisen Qstock-käynnin jälkeen. Tatuointi on Kamut-sarjakuvan kissaa. Sekin on 11 vuotta vanha. Qstockissa olisin halunnut sen ottaa 2003, mutta olin vielä alaikäinen, joten otin sen parin viikon päästä Pipefestissä. Tosi viisas idea, kun meillä oli telttamajoitus, eikä mitään peseytymismahdollisuuksia.

   Poista
  2. No niinpäs onkin, nyt kun otin silmän käteen. :D
   Katiko se oli nimeltään?

   Poista
  3. Joo, Katihan se on. Se on jo 11 vuotta vanha ja vähän suttuiseksi mennyt, mutta kyllä sen vielä tunnistaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.