tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kaksin kotona

Olen "kalastusleskenä" eli tällä viikolla ollaan Sulon kanssa kahdestaan kotona. Kissat tietenkin ovat myös jossain, mutta tällä helteellä niitä ei juuri näy. 

Kesä tuli lopultakin tänne Lappiinkin. Olin suunnitellut tälle viikolle kaikenlaista, mutta eihän tällä helteellä mitään "ehdi" tekemään. Ja kaiken muun hyvän lisäksi työvuorot ovat alkuviikon ajan olleet iltapainotteisia. Tänäänkin olin kotona vasta 18.40 ja kohta pitäisi olla jo nukkumassa. 

Uimavedet ovat jo tosi lämpimät, joten olen uinut sunnuntaista lähtien joka päivä. Tänä aamuna kävin aamu-uinnillakin ja kyllähän se virkisti. Muuten onkin ollut ihan tajuttoman kuuma koko ajan, mutta en valita. Helle on harvinaista herkkua. 


Vietän tässä samalla myös "älä osta mitään" -viikkoa. Yksin ollessa ei tarvitse stressata edes syömisistä, kun voi syödä kaikkia vanhoja jämiä ja kaivella kaapeista kaikenlaista. Muistan kun äitini sanoi 10 vuotta sitten kun muutin kotoa, että nyt hänen ei tarvitse enää koskaan tehdä ruokaa, vaan voi vaan aina lämmittää jotain vanhoja ruokia jääkaapista tai pakastimesta. Mutta ei kai niitäkään siellä ikuisesti ole.. Minulla kyllä olisi kaapeissa ja pakastimessa ruokaa ainakin kuukaudeksi, mutta aina vaan tulee se "ei oo taaskaan mitään syötävää" -tunne. 

Istun kirjoittamassa tätä postausta takapihan terassilla Sulon sohvalla. Pitäähän joka koiralla oma sohva olla. Sulo makaa vieressä kuolaamassa, sillä vetelen tässä samalla oikein kunnon hiilarimättöiltapalaa, koska en ole "ehtinyt" syödä vielä tänään kunnolla. 


Eli jos jollakin on sellainen käsitys, että syön yltiöterveellisesti, säännöllisesti ja kurinalaisesti, niin.. HAH! Pestopastaa fetalla, nam. 

6 kommenttia:

 1. Olet kyllä onnentyttö kun asut uimaveden ääressä! Ihan kateeksi käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä yksi merkittävä syy miksi tänne muutin ja miksi jaksan asua täällä edelleen. <3

   Poista
 2. Oi että, tuo pasta näyttää törkeen hyvältä! :) Nautihan yksin, tai siis kaksin olosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli aivan sikamaisen hyvää. En ole aiemmin tykännyt pestosta, mutta Lidlin tuorepesto sulatti sydämeni.

   Ja kyllä, nautin!

   Poista
 3. Höh, mää en oo päässy vielä uimaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla onki siellä nyt vähän mielekkäämpää ohjelmaa. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.