keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Tykkää FB:ssa, voita tuotesetti!

Sain kuin sainkin aikaiseksi luoda blogilleni FB-sivun. Löydät Voimalantien nyt siis myös Facebookista. Käypä tykkäämässä sivustosta ja suosittele sitä muillekin. Samalla osallistut Lumene-tuotesetin arvontaan. 


Palkinto sisältää Lumenen BB-voiteen sekä cloudberry-mascaran. Arvonta suoritetaan pe 1.8. klo 18.00 kaikkien siihen mennessä tykänneiden kesken.

Facebook ei osallistu millään tavalla arvonnan järjestämiseen. Arvontapalkinto ei ole mikään korruptiolahja, vaan Ellos lähetti sen minulle tilaajalahjana lähestyvän syntymäpäiväni kunniaksi. Itselläni ei ko. tuotteille ole tarvetta, joten laitan ne kiertoon. 

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiva! Olen lykännyt FB-sivun tekemistä kuukausia, koska ajattelin sen oleva vaikeaa, mutta siihen menikin lopulta vain pari minuuttia. Paljon pitempään meni tuon kuvan ottamiseen ja hipsteri-muokkaukseen. :D

   Poista
 2. Näenhän kuitenkin kaikki postaukset täälltäkin? Mä kun en veispuukissa, enkä mene;)

  VastaaPoista
 3. Totta kai! :) Facebook-sivu on vain tämän blogin "markkinointikanava". Mukavasti onkin tullut tykkäyksiä sitä kautta. Hauskaa huomata, että niin moni jaksaa lukea juttujani.

  VastaaPoista
 4. Tähän siis kommentoin jo aikaisemmin, että jos nyt voittaisin tämän arvonnan, kun en voittanut sitä hienoa korua silloin aikaisemmasta arvonnasta, + tykkäsin naamakirjassa, mutta jostain syystä mun kommentit eivät tule perille, kommentoin myös toista postausta, eikä näy kommenteissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.