sunnuntai 24. elokuuta 2014

Liikuntahaaste, 3/10

Viikko on taas vierähtänyt. Jos ollaan ihan rehellisiä, niin tällä viikolla ajattelin ensimmäisen kerran, että pitäisikö lyödä hanskat tiskiin tämän haasteen suhteen. Ei vaan "ehdi" (=jaksa). Tämä ajatus tuli keskiviikkona, kun pyöräilin jääkylmässä vesisateessa töistä kotiin. 


Onneksi sateella pyöräileminen on pukeutumiskysymys, joten en kastunut, sillä olin verhoutunut päästä varpaisiin goretexiin. Vedenpitävät hanskat pitäisi vielä löytää. Osaisiko joku vinkata vai ostanko lasten kurakintaat?


Hyvinhän tämäkin viikko loppujen lopuksi meni, ja niin sen pitikin mennä, sillä ensi viikolla alkaa loputon (työ)reissaaminen, joka tulee vaikeuttamaan haasteen toteuttamista huomattavasti. 

Ma 18.8.
Pyöräily 45 min

Ti 19.8. 
Koirankusetuslenkki 35 min
Koirankusetuslenkki 15 min

Ke 20.8. 
Pyöräily 60 min
Uinti 30 min
Wii sports 60 min

To 21.8. 
Pyöräily 60 min
Uinti 30 min
Metsälenkki 60 min

Pe 22.8. 
Pyöräily 60 min
Uinti 30 min
Metsälenkki 60 min

La 23.8. 
Pyöräily 150 min
Metsälenkki yksin 45 min
Uinti 30 min
Metsälenkki Sulon kanssa 55 min

Su 24.8. 
Koirankusetuslenkki 30 min

Yhteensä 855 min
Haasteen kokonaissaldo 2140 min

Huomasin viikon aikana, että kaikkein väsynein olin maanantaina. Ehkä siksi, että tulin viikko sitten sunnuntaina reissusta kotiin vasta iltamyöhällä. Tiistaina sain aamulla pahan allergisen reaktion ja yrjösin työpaikalla minuuttia ennen ensimmäistä asiakasta Manaaja-tyyliin, joten lähdin kotiin laatoittamaan vähän lisää ja parantelemaan ja nukkumaan. Huono olo meni onneksi ohi, eikä vaikuttanut loppuviikon liikkumisiin. Tänään aion kyllä pitää ihan ansaitun lepopäivän, paitsi äsken kävin Sulon kanssa kaatosateessa puolen tunnin happihyppelyllä. 

Ilman Suloa ei kyllä tulisi liikuttua tätäkään määrää, mutta sen katseelle ei vaan voi sanoa ei. 

14 kommenttia:

 1. Voimia sinulle kovassa haasteessa. Kovan haasteenhan siitä tekee juuri nämä työreissut ja sairastelut. Jos niiden kanssa jaksat viedä haasteen loppuun, olet kyllä mestari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Katsotaan nyt miten tässä käy. 7 viikkoa vielä aikaa.

   Poista
 2. Terkkuja Sohvikselta!
  Ei yhtään liiikunnaksi laskettavia tunteja koko viikolla, tai ehkä 2-4, jos laskee roskapuusinviennitkin. "Sataa, ei sinne voi mennä, Ei kotona voi jumpata jne jne"
  Hyi mikä häpeä tunnustaa yää julkisesti! Niin että kyllä sä olet mestari, utta kyllä mä vielä yritän

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata antaa yhden repsahduksen lannistaa. Minäkin mietin taas tänä aamuna, että isken hanskat tiskiin, kun aina vaan sataa vettä. Mutta katsotaan nyt vielä..

   Poista
 3. Hyvä Anniina, hienosti sujuu! Kovasti tsemppiä jatkoon, nyt tosiaan kelit alkaa huonontua radikaalisti.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Ei voisi uskoa, että haasteen ensimmäisellä viikolla poljin t-paidassa ja capreissa hiki valuen, kun nyt saa laittaa jo paksut goretexit päälle, hanskat käteen ja pipon päähän.

  VastaaPoista
 5. Eiköhän noita vedenpitäviä/gore-tex-hanskoja jostain löydy. :)
  Esim. http://www.scandinavianoutdoorstore.com/miesten-asusteet-ja-tekstiilien-hoito/kasineet/ultragrip-gloves/
  Aikas arvokkaat nuo tosin. Prismassa katselin myös yhdenlaisia ja ne ei muistaakseni ollut kovin kalliit. Taisi olla Icepeakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä katsella jostain isommista kaupoista. Kovin arvokkaita en kyllä raski ostaa.

   Poista
 6. Norjalainen nettipuoti, www.stormberg.com. Itselle tilasin sieltä hanskat ja sadeasun :)

  VastaaPoista
 7. Se nettikauppa onkin mainostanut ahkerasti minulle FB:ssa, mutta hinnat ovat vaikuttaneet epäilyttävän halvalta. Toimiko kauppa hyvin ja olivatko tuotteet laadukkaita?

  VastaaPoista
 8. Olisko heillä joku vanhan malliston loppuunmyynti menossa, kun halvalla myyvät ja valikoima pienenee koko ajan. Sadevarusteet ainakin olleet todella hyviä ja ensi viikolla mulle pitäisi tulla lisää vaatteita :)

  VastaaPoista
 9. Aamulla kun lämpömittari näytti paria lämpöastetta, niin Stormbergin hanskoissa ei sormia kylmänyt :) Joko löysit itsellesi vedenpitävät hanskat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä muistanut etsiäkään. :) Täällä ei enää kovin pitkään ole pyöräilykelejä. Eilen oli -2 kun poljin töihin aamuvarhaisella.

   Poista
 10. http://www.puuilo.fi/cat/product_details.php?p=6081 Ostin tuollaiset pyöräilyhanskoiksi, kun eivät olleet kalliit :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.