maanantai 4. elokuuta 2014

Liikuntahaaste alkaa!

Nyt se alkaa. 10 viikkoa, 100 tuntia liikuntaa.Aiemman aiheeseen liittyvän postauksen löydät täältä.


Sitä en ole vielä päättänyt, että raportoinko viikottain täällä blogissa, koska tiedän että se ärsyttäisi monia lukijoita. Toisaalta se motivoisi minua itseäni, kun tulokset olisivat julkisia. 

Mitä mieltä olette?

Olen myös miettinyt mikä olisi sopiva palkinto, jos onnistun? Entä saako epäonnistumisesta antaa itselleen rangaistuksen? 

16 kommenttia:

 1. Miten se nyt voi ketään ärsyttää? Me laiskemmat voidaan sitten mennä itseemme, jos alkaa kateus puskea pintaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen saanut tähän blogiin liittyen sellaisia kommentteja, että joitakin ärsyttää kun mainostan ja hehkutan täällä asioita, vaikka ei niissä oikeasti ole mitään ihmeellisiä. Joten varmaan liikuntasuoritusten julkinen laskeminen ärsyttäisi joitakin, koska niistä tulisi sellainen olo että kuvittelen olevani jotenkin muita parempi. En kuvittele.

   Poista
  2. Jokainenhan saa itse valita mitä lukee? Jos ei tyyli miellytä niin voi mennä lukemaan niitä ihmeellisiä asioita johonkin erityyppiseen lifestyle-blogiin.
   Raportoi ihmeessä, mulla ainakin kiinnostaa.

   Poista
  3. No älä muuta sano! Ilmeisesti juttuni ärsyttävät FB:ssakin, mutta mikäpä on sen helpompaa kuin piilottaa julkaisuni tai jopa poistaa kavereista jos ei kiinnosta.

   Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Julkaise vaan, minäkin mietin tuota haastetta, mutta olen liian laiska ottamaan sen vastaan. Aion kuitenkin edes jonkin verran lisätä liikuntaa, ja juuri sinä olet innoittanut minua siihen. :)

  VastaaPoista
 3. Julkaise vaan, täähän on SUN blogi ja saat siis kirjoittaa ihan mistä itse haluat - ärsyttää se muita tai ei. Kerro ainakin millaista liikuntaa olet harrastanut ja onko ollut vaikeaa. Ja helpottaako yhtään kun kunto kohenee ja miks et jollain viikolla saakaan tunteja täyteen - mua kiinnostaa mikä estää liikkumasta, sairaus vai työ vai laiskuus vai kaverit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteistanne! Taidanpa tehdä viikottaiset seurantapostaukset, koska uskon sen motivoivan aika paljonkin. Lukekoon ken haluaa.

   Poista
 4. Ei kait tuollainen voi ketään ärsyttää tai jos ärsyttää, niin sitten on ärsyyntyjällä kyllä ihanan pienet ongelmat/ärsyyntymisen aiheet.

  VastaaPoista
 5. 10 viikkoa ja 100 tuntia liikuntaa - tekee siis viikon aikana 10 kilometria ja se tekee keskimäärin 1,4 km/päivässä. Ei niin mahdotonta, mutta ei kyllä jaksaisi 70 päivän ajan joka päivä 1,4 kilometria liikkua, jotkut pystyy ja jotkut ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ei, 10 km päivässä ei riitä. Ajan töihin viitenä päivänä viikossa ja matka on 14 km/päivä. Siihen menee n. 40 min eli se ei pelkästään riitä, vaan pitää liikkua muutenkin.

   Poista
  2. Hups, ei sulla ihan kunnon sohvaperunan kuntoo oo, jos sulla menee vain 20 min kun ajat 7 kilsaa. Mun työmatka on 4 km ja sen polkeminen kestää mulla 40 minuuttia.
   t. sohvis

   Poista
  3. Minulla on vaihteleva kunto. Pyörällä jaksan ajaa vaikka 40 km ja uida voin pari kilometriä putkeen, mutta jaksan hölkätä vain parisataa metriä.

   Poista
 6. Odotan innolla urakkasi edistymistä. Kovasti tsemppiä siihen. Minuakin kiinnostaa mikä urakassa on vaikeinta...miksi ei aina tule liikuttua? Mielellään olisin lähtenyt haasteeseen mukaan, mutta nyt ei onnistu. Ehkä joskus myöhemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Listasin suurimmat uhat eilen ja ne ovat: laiskuus, huono sää, sairastuminen (esim. flunssa), väsymys ja työreissut.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.