torstai 14. elokuuta 2014

Sulon kuulumisia

Onpa ollut hiljainen viikko, ei mitään kerrottavaa täällä blogissakaan. Paitsi että Sulon kanssa aina sattuu ja tapahtuu...


Maanantain ja tiistain välisenä yönä kissat olivat ilmeisesti avustaneet Suloa ja tiputelleet posteja pöydältä. Kaksi sanomalehteä ja yksi Me Naiset oli uitettu vesikupissa litimäräksi ja yksi kirjekuori silputtu sentin kokoisiksi paloiksi. 

Sulo on myös löytänyt uuden herkun.
Päästin sen tässä yhtenä päivänä irti vähäksi aikaa tuossa lähimetsässä ja se katosi kuin "pieru Saharaan". Sitten alkoi kaulapannassa olevan nimilaatan kilinä kuulua puskasta ja häntä viuhtoi kuin vappuviuhka. Siellähän se napsi vadelmia kieli pitkällä suoraan pensaasta. 


Viikon hauskin tapaus sattui kuitenkin tänään. Sulo (2 v 3 kk) ei edelleenkään nosta jalkaa juuri koskaan. Paitsi joskus "torttua" vääntäessään. Se hommahan on ainakin tälle koiralle millintarkkaa puuhaa ja sopiva paikka, kulma ja ilmansuunta täytyy etsiä hyvin tieteellisesti. Tänään lenkillä Sulolla oli jotenkin systeemit sekaisin ja ojassa kykkiessä se nostikin yhtäkkiä ETUtassunsa oikein kunnon natsitervehdykseen.. ja kellahti siitä sitten nenälleen. 

Se oli kai se kuuluisa natsitorttu. 


On tämä vaan hauska kaveri. <3

6 kommenttia:

 1. Ihana kun sulla on tollainen ilonlähde:)

  VastaaPoista
 2. Sulo on kyllä mainio kaveri. Vaikka sen kanssa välillä pinna kiristyy, varsinkin se karvan määrä on ihan järkyttävää, mutta kyllä siitä on paljon iloakin.

  VastaaPoista
 3. Hulvaton postaus! :D Suloinen Sulo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulon kanssa ei kyllä tule tylsiä hetkiä. :)

   Poista
 4. Sulo kuulostaa kyllä niin symppikseltä! :D

  VastaaPoista
 5. Sulo on kyllä rakastettava hauva :D.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.