sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Liikuntahaaste, 6/10

Tällä viikolla kävin vaihteeksi taas Helsingissä, mutta vain yhden yön verran. Sain sieltä matkamuistoksi flunssan, mutta se ei onneksi ollut mikään miesflunssa. Torstaina olin kyllä aivan kuin jyrän alle jäänyt ja perjantaiaamun tärisin kuumehorkassa peiton alla, mutta nyt olo tuntuu jo paremmalta. Viikonlopun otin rennommin, enkä mennyt esim. uimaan. Ensi viikolla sitten.. 

Maanantaina menin omalle epämukavuusalueelleni ja kävin kuntosalilla. Hrr.. Olihan se ihan mukavaa, mutta kyseessä oli varta vasten työporukalle järjestetty ohjattu käynti aukioloajan ulkopuolella, joten ei tarvinnut hävetä. Niin paljoa. 

Muuten on ollut aika kävelypainotteinen viikko. Haaveilen kyllä että kävisin vielä tänään pyöräilemässä. Jos käyn, päivitän tätä vielä...


Viikko 6 

Ma 8.9.
Pyöräily 60 min
Ohjattu kuntosalikäynti 90 min

Ti 9.9. 
Iltalenkki sateisessa Pasilassa 45 min

Ke 10.9.
Aamulenkki Pasilassa 30 min
Kävelylenkki Helsingin keskustassa 60 min

To 11.9.
Pyöräily 60 min
Koirankusetuslenkki 15 min

Pe 12.9. 
- flunssan parantelua - 
Kevyt kävelylenkki Sulon kanssa 35 min

La 13.9. 
Aamulenkki Sulon kanssa 45 min
Haravointi 30 min
Wii sports 30 min

Su 14.9. 
Metsälenkki Sulon kanssa 90 min
Kävelylenkki Sulon kanssa 30 min

Yhteensä 620 min
Haasteen kokonaissaldo 3750 min

Tavoitteesta on nyt saavutettu 62,5 % ja neljä tehokasta viikkoa on vielä jäljellä, joten onnistumismahdollisuudet ovat edelleen ihan hyvät. 

4 kommenttia:

 1. Sohviksen saldo tätlä viikolta 8 tuntia, vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän se ole "vain". Hyvä saldo! Katsopa minun erittelyä. VAIN 30 min haravointia. Se on koko syksyn ainoa pihatyö. Ja pihassani on PALJON lehtipuita, mutta kun olen maailman laiskin haravoimaan..

   Poista
  2. Liikunnan lisäks mulle on plussaa kaikenlainen yleinen aktiivisuuden lisäys. En voi sanoa että mä olisin ollu varsinaisesti masentunut, mutta sinne päin. Kaikenlaiset jutut on jähmettäny mua, mutta tää sun haaste on ruvemmu sulattaa kaikel tapaa....
   t. Sohvis

   Poista
  3. Hienoa! Itse olen huomannut ihan saman. Paino ei ole laskenut grammaakaan, mutta mieli on virkistynyt.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.