perjantai 26. syyskuuta 2014

Näin välttelet siivoamista

Visio: Arkivapaa. Saa nukkua pitkään ja voi tehdä asioita, jotka ovat jääneet roikkumaan.  

Totuus: Heräät aamulla klo 6.45 virkeämpänä kuin yhtenäkään työaamuna. Lähdet koiran kanssa lenkille, on helvetin liukasta (!) ja koira saa ad/hd-kohtauksen. Pyykkipino tuijottaa syyllistävästi kodinhoitohuoneesta. Suljet oven. Pois silmistä, pois mielestä. Lakanakaappi pitäisi järjestää, mutta ehtii sen huomennakin. Pitäisi tehdä pari korttia, mutta nekin ehtii huomenna. Tai ylihuomenna. 

Sen sijaan että kantaisit puutarhakalusteet lumen alta varastoon, kaivatkin esille elämääkin tärkeämmät minihamahelmet ja käytät kolme (3) tuntia elämästäsi pienenpienten ja täysin turhien hahmojen tekemiseen. Hauskoja ne kyllä ovat, mutta turhia. 


Voisi mennä rauhassa salille ja uimaan, mutta on liukasta ja edelleen ne kesärenkaat alla. Voisi ne tietysti vaihtaakin, mutta ei kannata, kun huomenna lumet sulavat. Olisi aikaa tehdä jotain kunnon ruokaa, mutta illalla huomaat syöneesi pelkkiä irtokarkkeja.

Hyvä päivä. 

2 kommenttia:

  1. Vapaa päivä! Myös kotitöistä on pidettävä vapaata ja tehtävä just sitä mikä sillähetkellä tuntuu mukavalta, vaikka hamahelmi otuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä välttelen kotitöitä arkena niin paljon, että viikonloppuisin niitä on pakko tehdä..

      Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.