sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Liikuntahaaste, 9/10

Tällä viikolla on ollut kaikenlaista. Maanantaina oli Helsingissä, mutta aikataulu oli löysä, joten ehdin käydä salilla ja kävellä. Tiistaina ja keskiviikkona meinasi olla flunssainen olo ja torstaina olin kuin jyrän alle jäänyt. Siitä kerroinkin jo edellisessä postauksessa, joten ei siitä sen enempää. 


Keskiviikkona hajosi pyörästä _joku osa_, tai niin luulin, kun ketju paukkui kuin maailmanlopun edellä. Se saatiin korjattua yllättävän pienellä vaivalla, joten pääsen vielä pyöräilemään niin pitkään kun tiet ovat sulat. Kieltämättä tällä viikolla työmatkapyöräily on alkanut jo vähän maistua puulta, sillä klo 6.45 kotoa lähtiessä on hämärä ja myöhäisestä työvuorosta lähtiessä klo 18.15 jälkeen alkaa jo hämärtää. Ja jos töiden jälkeen käy uimassa, joutuu kuivaamaan hiukset huolellisesti, koska muuten pyöräillessä palelee päätä, vaikka olisi villapipo kypärän alla.

Loppuviikosta sairaana maatessani mietin, että nyt taisi liikuntahaaste mennä v*tuiksi, mutta nyt kun laskin minuutit yhteen, näyttää saldo tosi hyvältä. Melkein voisi jo olla varma, että pääsen sadan tunnin tavoitteeseen, mutta eipä nuolaista ennen kuin tipahtaa. Ensi viikolla on kuitenkin tiedossa matkustamista jne.. 

Viikko 9 

Ma 29.9.
Kuntosali 45 min
Aamulenkki Pasilassa 30 min
Kävelylenkki Helsingin keskustassa 60 min

Ti 30.9.
Pyöräily 60 min
Selätin-jumppa 15 min

Ke 1.10.
Pyöräily 60 min
Venyttely 10 min

To 2.10.
Pyöräily 60 min
Kuntosali 30 min
Uinti 15 min
Selätin-jumppa 15 min

Pe 3.10.
Iltalenkki Sulon kanssa 60 min

La 4.10. 
Aamulenkki Sulon kanssa 60 min
Uinti 60 min
Iltalenkki Sulon kanssa 30 min

Su 5.10. 
Aamulenkki Sulon kanssa 30 min

Yhteensä 640 min
Kokonaissaldo 5775 min

Tavoitteesta saavutettu 96 % 

8 kommenttia:

 1. Hyvä sinä! Olet niin reipas, että ihailen suuresti. :)

  VastaaPoista
 2. Sohvis ihailee sun saavutusta yli kaiken! Olet saanut yllytettyä minutkin liikkumaan sohvalta muuallekin kuin jääkaapille - kiitos siitä.
  Mä sain tällä viikolla kokoon melkisten 8 tuntia, ihka tyytyväinen olen siihen. Mulla taitaa olla tavoitteesta saavutettuna 70 %. Paino ei oo muuttunu miksikään, mutta vatsamakkarat pikkusen tiivistyneet;)
  t. Sohvis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Ei minullakaan ole painoon ollut mitään vaikutusta, mutta siitä lisää ensi viikolla loppuyhteenvedossa.

   Poista
 3. Mahtavaa! Uskon, että saavutat tavoitteen ensi viikon aikana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Enköhän minä ne puuttuvat neljä tuntia saa riivittyä kasaan.

   Poista
 4. Hienosti menee ja maali jo näkyy. On kiva kuulla lopuksi kaikki tuntemuksesi ym. mihin vaikutti asiat. Minua kiinnostaa kovasti nimenomaan henkinen muutos, tapahtuuko sellaista kun muuttaa noin suuresti elämäntapaa. Ja aina välillä olisi jatkossa kiva kuulla miten liikunnasta tuli tapa, vai tuliko? Jos tuli, niin missä mittakaavassa? Mietintämyssyssä pyörii oma haaste, jossakin vaiheessa. Ehkä seuraavan kerran lähden mukaan, tuleeko seuraavaa kertaa? Ainakin alan laskemaan omia minuutteja,,,tai sekunteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä uskoisin että seuraava kerta tulee. Joskus kevättalvella voisi olla sille hyvä ajankohta, mutta palaan kyllä asiaan sitten. Olenhan minä liikkunut koko tämän vuoden ajan, mutta sitä ennen oli 10 täysin liikkumatonta vuotta. Ehkä jos olisi aloittanut tämän haasteen tammikuussa 2014, olisi tulos jäänyt paljon heikommaksi, koska liikuntaa ei ainakaan minun kokoisen ja kuntoisen ihmisen kannata aloittaa yhtäkkiä ihan hirveän isolla mittakaavalla, vaan pikkuhiljaa totutellen.

   Mutta joo, raportti tuloksista ja tuntemuksista tulee viikon päästä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.