sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kissaympyrä

Netissä on tällä viikolla vouhotettu kissaympyrästä. Juttu löytyy esim. nyt.fi-sivuilta. Juju on yksinkertainen: tee lattiaan ympyrä vaikka maalarinteipillä, niin kissasi menee ympyrän sisään. 

Kaikki kissanomistajathan tietävät, että kissalle kelpaa nukkumisalustaksi ihan mikä vaan. Lattialla oleva sanomalehti on ihana. Lattialla oleva sukka on ihana. Lattialla oleva pahvinpala on ihana. Laatikoista puhumattakaan! En siis epäillyt hetkeäkään etteikö kissa innostuisi myös maalarinteippiympyrästä. 

Pyydystin koe-eläimeksi 3,5-vuotiaan maatiaiskissa Riitun, joka oli juuri vetelemässä iltaunia kiipeilypuun yläpussissa. 


Koe onnistui 100-prosenttisesti. Kissa käveli suoraan ympyrän luo ja olisi varmaan asettunut siihen jatkamaan uniaan, mutta Sulo ajoi sen pois. 


Sulohan on aivan yltiömustasukkainen ja sen selän takana ei saa tapahtua yhtään mitään, eikä se siedä ollenkaan sitä, että kissoja huomioidaan. Voi voi.. 

6 kommenttia:

 1. Ilmeisesti Sulo ja kissat kuitenkin tulee toimeen? Onko kivoja juttuja Sulon mustasukkaisesta käytöksestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhempi kissa Jakki inhoaa Suloa ja sähisee sille. Nuorempi Riitu ei välitä Sulon sähellyksestä. Sulo tykkäisi kauheasti nuolla kissoja.. Ja niitä ei tosiaankaan saa rapsuttaa jos Sulo on samassa huoneessa, eikä niille voi antaa Sulon nähden ruokaa. Oi voi, näistä saisi ihan oman postauksen.

   Poista
 2. Meidän kissa ei oikein ymmärtänyt tuota ympyrää, tosin sille koko kämppä ja vähän pihaakin on reviirinä, joten sen ei tartte vallata pikkupaikkoja (paitsi, että se on löytänyt sohvan viime viikolla ja mä en enää sovi siihen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan älytöntä miten paljon eläimet vievät tilaa sohvalla. Riitu ja Jakki nukkuvat sohvan selkänojalla viemättä tilaa, mutta Sulo vie koko sohvan/sängyn/younameit.

   Poista
 3. Eihän Scart ole iso verrattuna Suloon, mutta ei sitä kehtaa alkaa siirtelemään kun se niin nätisti siinä makoilee. Ja kai siihen sopis, mutta pirun kissa valitsi sen pään, josta näkee telkkarin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulon saa helposti kyllä siirtymään. Siihen on kaksi taikasanaa. Nakki ja imuri.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.