sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Ladulla viimeinkin

Maanantai-iltana julistin Facebookissa, että huomenna sukset ja Sulo autoon. Sen teinkin ja lähdin tiistaiaamuna Pudasjärvelle lomanviettoon. Sukset kyllä pysyivät visusti autonperässä koko reissun ajan, sillä keskityin lähinnä sohvalla makaamiseen. Pari lyhyttä potkurilenkkiä kävin viikon aikana Sulon kanssa. On se vaan reipas koira.

Tänään oli kotiinlähdön aika, sillä huomenna koittaa taas normaali reissuarki ja sinivalkoiset siivet lennättävät minut Helsinkiin. Ajattelin poiketa kotimatkalla Taivalkoskella hiihtämässä, koska kuulin että Taivalvaaralla on jo latu. Olihan siellä, muutama sata metriä ja porukkaa enemmän kuin laki sallii. 

Käänsin auton keulan kohti Syötettä ja kävin hiihtämässä Luppoveden ladulla. 


Kyllä oli mukavaa ja ehdottomasti kaiken vaivan arvoista, vaikka ei näillä bensan hinnoilla kyllä kannattaisi ajella satojen kilometrien päähän hiihtämään. 

Ihan vähän ärsytti se, että Luppovedellä oli vain luistelulatu. Minä kun olen perinteisen hiihtäjä. Mutta mukavaa oli silti. 

Nyt purkamaan matkalaukkua ja pakkaamaan uutta reissua varten. 

2 kommenttia:

  1. Olen kade sinun latuilusta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos yhtään lohduttaa, niin tänään on ollut hieman sellainen olo kuin olisin jäänyt jyrän alle.. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.