keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Korttikaaos

Ostin viime viikolla Partioaitasta himoitsemani Fjällrävenin lompakon. Sitä oli kahta kokoa, mutta päädyin pienempään, koska ei minulla juuri koskaan edes ole käteistä rahaa. 

Aloin nyt järjestellä entisen, totaalisen räjähtäneen 3 vuotta vanhan Guessin lompakon sisältöä ja yllätyin. Ei helvetti miten paljon minulla on kaikkia kortteja! 

Onko kenelläkään muulla tätä ongelmaa?!


Uusi lompakko on todella paljon pienempi kuin entinen, joten ei auttanut muu kuin vähän priorisoida. Kaikki turha lähti roskiin ja ei-niin-usein-käytettävät kortit laitan jonnekin säilöön, koska lompakkoon ne eivät yksinkertaisesti sovi. 


Jos joku innovatiivinen ja/tai vaikutusvaltainen henkilö lukee blogiani, niin annan ilmaisen vinkin: kehittäkää joku the kansalaiskortti, johon saisi ladattua kaikkien näiden kantiskorttien tiedot! Stadiumille erityisplussa siitä, että heillä jäsenyyden voi liittää vaikka Kela-korttiin, joten lompakkoon ei kerry turhaa täytettä. 


Jos pähkäilet Fjällrävenin lompakon ostoa, niin ota suosiolla se isompi. 

Ja jos tarvitset kulunutta ja räjähtänyttä aitoa Guessin lompakkoa, niin sen saisi ihan ilmaiseksi. Myyntiin en aio sitä laittaa, koska en halua päätyä Paskat kirppislöydöt -blogiin. 

11 kommenttia:

 1. Mulla menee myös hermo kaikenlaisiin kantiskortteihin. Ikinä ei ole juuri sitä tiettyä mukana kun tarvitsisi. Olen pohtinut, josko hankkiutuisin eroon suurimmasta osasta. Toistaiseksi mulla kulkee kantiskortit pienessä pussukassa laukun pohjalla, kun kaikki ei todellakaan mahdu lompakkoon.

  Tuollaista kansalaiskorttia mäkin olen miettinyt, olisi niin kätevä!

  Tosi hauska muuten tuo sun OP Visa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo c-kasetti on hauska. Minulla on toinenkin OP:n kortti ja se on vaan tylsä valkoinen, kun en saanut aikaiseksi valita mitään kuvaa siihen.

   Poista
 2. Minä sain synttärilahjaksi kotelon (vai miksi sitä sanoisi) siihen keräsin kaikki ei niin jatkuvasti käytössä olevat kortit. Korteille on siinä omat välitaskut. Googletin, kyllä se on korttikotelo nimeltään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Minulla taitaa olla sellainen jossain joutilaana, ihan avaamattomassa pakkauksessa.

   Poista
 3. Argh! Liikaa kortteja täälläkin. Tällä hetkellä en voi vähentää enkä lisätä. Mun rähjäisen räjähtänyt lompakkoni on nimittäin sen verran venynyt, että jos poistan kortteja ne jäljelle jääneetkin tipahtavat. Voisi kyllä harkita fjällräveniä.. Ainakin niistä repuista tykkään. Haaveilin sellaisesta repusta jo lapsena. Vieläkään ei ole kettureppu-haave toteutunut, vaikka kahdella lapsellanikin sellaiset on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fjällräven on nykyään yksi suosikkimerkeistäni. Se isompi lompakko näytti muka niin isolta ettei sovi taskuun, mutta tämä pienempi taas vaikuttaa olevan niin pieni että katoaa taskun syövereihin. :)

   Poista
 4. Moi! Mulle kelpais tuo lompakko :) (Maksan tietysti postikulut)

  Päivi

  VastaaPoista
 5. Aika monia kortteja saa kännykkäänkin, esim. Cardu-sovellus on aika näppärä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.