lauantai 3. tammikuuta 2015

1 up!

Flunssan perkele on kiusannut keskiviikosta asti, joten olen ottanut rennosti. Kaivoin pitkästä aikaa Nintendo Wiin esille ja aloitin Super Mario Worldin, jonka olen ladannut Wiihin jo joskus 2 vuotta sitten, mutta ei vaan ole ollut aikaa pelata sitä. Kyseessä on wanha Super Nintendon peli 90-luvun alusta. Paras Mario, jos minulta kysytään. 


Minulla on kai "ysäriaivot". En osaa pelata nykyajan pelejä, koska niissä tapahtuu niin paljon ja kolmiulotteiden liike saa aivoni jumiin. Perinteiset tasohyppelyt ovat parhaita! 

On minulla Wiille uudempiakin Mario-pelejä, mutta en pääse niissä alkua pidemmälle. New Super Mario Bros vaikutti hyvältä, mutta liian vaikea sekin oli. Super Paper Mariossa luovutin heti alussa ja Galaxyjä en ole uskaltanut edes kokeilla. 

Tietysti myös ne perinteiset Super Mario 1 & 3, eli siis ne ikivanhat 8-bittisen Nintendon klassikot ovat hyviä, mutta World on ainoa Mario jonka olen pelannut joskus (20 vuotta sitten) läpi. 

Harmi että Super Nintendo tuli myytyä joskus yläasteikäisenä "rahapulassa" pois. 

2 kommenttia:

  1. Meillä vielä tallessa 8-bittinen ja vanhat pelit. Ihan parhaita!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.