torstai 29. tammikuuta 2015

Askel eteenpäin

Minä olen joissakin asioissa vähän.. hmm.. hitaasti lämpiävä. Meni 24 vuotta ennen kuin uskaltauduin lentokoneeseen, koska aiemmin arvelin etten voi osata mennä lentokentällä oikeaan paikkaan (erityisesti Rovaniemen kentällähän tämä on todella vaikeaa..) ja toimia koneessa oikein. 

Nykyään lentelen ihan yksin eikä se ole sen kummempaa kuin muukaan matkustaminen. Paitsi pk-seudun julkinen liikenne... 

Meillä päin julkinen liikenne tarkoittaa yhtä linja-autoa päivän aikana yhteen suuntaan ja toista toiseen. Ei siis ole kauheasti ollut mahdollisuutta edes yrittää sen käyttämistä. Pääkaupunkiseudun julkiset kulkuneuvot nostivat aiemmin tuskanhien pintaan, mutta nykyään osaan liikkua tietyissä paikoissa, tiettyjä reittejä. 

Mutta se lippuhomma... Meni aika pitkään että uskaltauduin ostamaan lippuni automaatista, koska eihän sitä voi osata käyttää. Siinä on niin valtavasti kaikkia eri vaihtoehtoja, hintoja, vyöhykkeitä sun muita. Sitkeästi opettelin ja ehkä n. 1,5 vuoden ajan olen nyt ostanut bussiliput automaatista.  

Vaan nytpä minä otin kuulkaas askeleen eteenpäin! 


Ostin HSL:n matkakortin! 

Jonakin päivänä varmasti uskaltaudun metroonkin... 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.