lauantai 17. tammikuuta 2015

Melkein ei mennyt kuin Strömsössä

Kirjoitin viime syksynä siitä, että olen aina ajoissa joka paikassa, enkä kestä ajatusta siitä että olisi kiire. Tänä aamuna hermoja koeteltiin. 

Olen reissussa ja olin laittavinani kellon soimaan 7.00. Tarkoitus oli käydä aamupalalla ja klo 8.30 minulla oli tapaaminen. Klo 9.30 piti olla jo paikassa x. Heräsin aamuyöllä joskus viiden jälkeen, vilkaisin kelloa ja totesin että tässähän saa nukkua vielä melkein pari tuntia. 

Seuraavan kerran heräilin ja ihmettelin, että onpa pitkä parituntinen, kun kello ei ole vieläkään soinut. Katsoin kellonaikaa ja sydän hyppäsi kurkkuun. 8.08!! 


Joo. Kellohan ei herätä, jos sitä ei ole muistanut laittaa päälle. 

No eipä siinä. Vaatteet niskaan ja tapaamiseen. Sieltä suoraan ratikkapysäkille, jossa tajusin että ei helvetti, tämähän on väärä pysäkki. Oikeasta ei mitään hajua, joten lähdin sinne missä ainakin varmasti tiesin sen olevan. Onneksi jaksan nykyään juosta muutamia satoja metrejä. 

Ehdin kuin ehdinkin perille ajoissa, mutta ihan hyvin olisin voinut nukkua vaikka puoleen päivään asti. Puhelimessa oli kyllä tapaamisesta muistuttava kalenterihälytyskin, mutta sepä ei auttanut kun luuri oli äänettömällä. Ja kun näissä nykyajan jättipuhelimissa on "pakko" käyttää lompakkomallin koteloa ja sen kansi oli kiinni, niin en ollut havahtunut edes siihen kun valo vilkkui näytössä...

Käykö kenellekään muulle koskaan näin?

2 kommenttia:

  1. On käynyt vaikka mitä mokia puhelimen herätyksen kanssa. En ole vuosiin omistanut oikeata herätyskelloa, ei varmaan moni muukaan. Esimerkkejä mokista; -jos normaalisti herätys on aina ma-pe niin viikonloppuherätykseen ei ole muistanut klikata viikonlopun päivää päälle. Herätykset on kyllä asetettu, mutta eihän se soi viikonloppuna jos ei sitä erikseen klikkaa. -toinen yleisin mokani on laittaa herätysaika ajatuksen kanssa laskien tosiaan ettei tule kiire, no eihän se aika muutu jos sitä ei tallenna vaan jollakin ihmeen ajatuskatkolla hyppää ennen aikojaan pois. Voi näitä tuskan hetkiä kun sitten herää ja kiire on. Tai herää niin että ei edes kiire tule, auttamattomasti ohi nukkuneena. Nimim. aina ajoissa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on kotona aina herättämässä iPhone ja iPad. Ei kannattaisi luottaa pelkkää Appleen, mutta ei muutakaan ole. Tai on ikivanha kelloradio, mutta sekään ei toimi jos yöllä käy sähköt poikki jne.. Aina on joku uhka olemassa.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.