perjantai 30. tammikuuta 2015

Nyt menee liikunta hukkaan!

Olin syksyllä luennolla, jossa himoliikkuja-maratoonari kertoi, että jos hänellä jää sykemittari pois ranteesta lenkille lähtiessä, on palattava hakemaan, koska muuten tuntuu että lenkki menee hukkaan. Nauroin, mutta en naura enää. 

Käytän Fitbit-aktiivisuusranneketta koko ajan, yötä päivää ja se motivoi minua tosi paljon. Maanantai-iltana pakkasin reissulaukkua kiireisesti ja heitin Fitbitin laturin sinne. Tiistaiaamuna vielä latasin sillä, mutta sen jälkeen se haihtui savuna ilmaan. Tippui kai jonnekin päin Helsinkiä. 


Uusia latureita ei tietenkään saa kävelemällä kauppaan sisään, vaan jouduin tilaamaan sen netistä. Hintaa oli onneksi vain pari euroa, mutta se tulee Kiinasta, joten siinä saattaa kestää viikkoja. 

Ja rannekkeesta tietenkin loppui jo virta. Ehkä kestän nämä viikot ilman sitä...

2 kommenttia:

  1. Kyllä minä ymmärrän oikein hyvin tuota motivaattorin käyttöä. Kaverini sanoi ettei hän liiku koskaan sen vuoksi että pitää, vaan maisemia katsellen. No kävelisi enemmän jos olisi mittari ja näkisi kuinka vähän liikkuu!!! Minä pidän siitä että näen mittarista pitääkö lähteä vielä iltalenkille eikä tarvi arpoa onko liikkunut tarpeeksi (oma arvio on kuitenkin yläkanttiin ja syömisessähän se on alakanttiin:)).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.