sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Trokaus jatkukoon!

Tove Janssonin juhlavuosi päättyi ja huhujen mukaan myymättömät Toven juhla -mukit murskataan. Niitä jäi todennäköisesti myymättä aika paljon, surullisenkuuluisan rillimukiperseilyn vuoksi. Joka paikassahan kauppojen hyllyt notkuivat sitä perusmukia, mutta silmälasiversioita metsästettiin kissojen ja koirien kanssa, mutta silti iso osa jäi nuolemaan näppejään, koska trokaajat ehtivät hamstrata mukit ja kauppaavat niitä nyt Huuto.netissä aivan poskettomilla hinnoilla. 

Nyt kauppoihin on tullut uusi Muumitalo-muki. Siitäkin liikkui villi huhu, jonka mukaan joka kuudennessa mukissa olisi Pikku Myy kuistin katolla. Huhu ei onneksi pidä paikkaansa. Mukista ei siis tarvitse tapella kynsin ja hampain, koska niitä saa ihan perusmarketeista, eikä hintakaan ole muita mukeja korkeampi. 

Mutta ei tässä vielä kaikki. Arabia tekee tänä vuonna ruotsalaisen Håll Sverige Rent -säätiön kanssa kaksi mukia. Jotka tulevat myyntiin vain Ruotsissa! Huhujen mukaan kuvat olisivat nämä. 


Mukit tulevat myyntiin helmikuussa, joten odotettavissa on varmaan linja-autolasteittain suomalaisia Muumimukihamstraajia Ruotsiin diilaamaan mukeja Suomeen. Kiinnostaisi tietää tulevatko nämä myös Haaparannan Ikanon Iittala-myymälään. Jos tulevat, niin varmaan koko Pohjois-Suomi hyökkää sinne ostamaan mukeja. 

Kyllä nuo mukit pitäisi jollain konstilla saada...

Kuva netistä, eikä minulla ole edes lupaa sen käyttämiseen. 

6 kommenttia:

 1. Voi jysäys tuota Ruotsin mukia, näyttää kivalta nuo kuvat. Taas täytyy alkaa miettiä, miten saisi tuollaisen kynsiinsä. Ihan, kuin mulla ei niitä mukeja jo olisi kymmeniä kappaleita. Lisää. Ainakin tuo.

  VastaaPoista
 2. On ihan kivat kuvat jos ne on nuo. Voihan rahanmeno...

  VastaaPoista
 3. En tiiä miksi mua ei miellytä nuo kuvat, eipä tarvi hankkia jos ne nuo ovat...
  Outoa että myymättä jääneet Toven juhla -mukit murskataan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletan että murskeen (?) voi jotenkin uusiokäyttää.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.