tiistai 3. helmikuuta 2015

Hevimetallisydän

Sain viime viikolla luettua loppuun Tommi Liimatan Jeppis-kirjan. Se oli jotenkin kutkuttavalla tavalla ihan mahtava kirja. Varmasti minua 5-10 vuotta vanhemmalle se avautuu vielä enemmän ja tuo mieleen nostalgisia muistoja, mutta kyllä itselläkin välillä nousi iho kananlihalle kun tuli niin lapsuus mieleen. 

Kirjaa kuunnellessa oli pakko luukuttaa Spotifysta Kissiä. Jos olet lukenut kirjan, ymmärrät miksi. 


Minut on lapsuudesta lähtien kyllästetty hevillä. Olen aina kuunnellut kaikkea muutakin musiikkia, mutta Kiss ja kumppanit ovat niin kiinteä osa lapsuutta, etten varmaan niistä pääse ikinä eroon. Ja edelleenkin käytän työpaitana Kiss-hupparia. Casual office wear... :) 

Hevistä puheenollen, katsoin eilen Yle Areenasta Monsterimies-dokumentin, joka kertoo Lordista. Mies Mr. Lordin naamarin takana on veljeni kaveri, joten olen tiennyt hänet jo paljon ennen Euroviisuhuumaa sun muuta. Minulla ja hänellä on yhteinen kummilapsikin. On vähän harmi, että niin nopeasti kuin Lordi-huuma vuonna 2006 nousi, se myös laski rytisten. Uusinta levyä ei kukaan edes tiedä. 

Minä en ole koskaan ollut pelkästään jonkun tietyn musiikkityylin vannoutunut fani, vaan kuuntelen ihan sulassa sovussa räppiä, heviä ja iskelmää. Pyöritelköön kukin silmiään niin paljon kuin haluaa. 

Silti minulla sykkii varmaankin rinnassa hevimetallisydän... 

5 kommenttia:

 1. Wau mikä hevityttö. Mahtavaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veljeni on 15 vuotta minua vanhempi ja pyörin aina hänen ja kavereittensa jaloissa. He laittoivat aina minut näyttämään "hevimerkkiä", kieltä tai sanomaan jotain älytöntä, esim. Twisted-fucking-Sister!! :D

   Poista
 2. Ihana kuva! :D Mä en ole koskaan kuunnellut Kissiä tai muutakaan hevimetallia. Sulassa sovussa silti melkein kaikenlaista musiikkia. Mä kuuntelin lapsena iskelmää, koska en oikeastaan tiennyt muusta. Se oli ainoa musiikki jota vanhemmat kuuntelivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin kotona vanhemmat kuuntelivat iskelmää, mutta veli kuunteli heviä, punkkia ja vaikka mitä. Minulla oli mielenkiintoisia kappalevalintoja alaluokkien levyraadeissa.. :D

   Poista
  2. Mulla samoin, muistan vieneeni mm. Kikkaa levyraatiin. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.