perjantai 27. maaliskuuta 2015

Au!

Kolhin eilen työmatkalta tullessa polveni lentokenttäbussin matkalaukkuhyllyyn. Ensimmäinen ja toivottavasti viimeinen työ(matka)tapaturma ikinä. Tulipahan opeteltua vakuutusyhtiön tapaturmailmoituskäytäntö. 


Kävin tänään lääkärissä ja jalka kuvattiin. Vastaukset saan maanantaina, mutta lääkärin silmämääräisen tutkimuksen perusteella selvisin lähes säikähdyksellä. Isku osui keskelle polvilumpiota. Jos ylipainoinen saa normaalisti aina kuulla lääkäriltä saarnan painostaan ja kaikki vaivat ovat ylipainon syytä, niin nyt polviläskit pehmensivät iskua niin paljon, että isommilta vammoilta vältyttiin. Järjetön mustelma siinä kyllä on ja sen paranemisessa saattaa kuulemma mennä pitkään, sillä verta on syvällä kudoksissa. Lääkäri sanoi, että näyttää kuin polvea olisi viilletty tylsällä veitsellä ja siltä se kyllä tuntuikin. 


Onneksi ei käynyt sen pahemmin. Vähän varoen pitää kävellä ja suksille en taida tänä viikonloppuna uskaltaa, mutta uimassa kävin varovasti vähän aikaa, että sain minuutteja liikuntahaasteeseen. 

Nilkka on onneksi jo parantunut. Auttaisikohan polveenkin kinesioteippi? 

4 kommenttia:

 1. Voi, voi, toivottavasti ei mene liikuntahaaste plörinäksi sinultakin. Minä nimittäin loukkasin nilkkani niin pahasti ettei ole mitään mahista saada 100 tuntia kasaan. Keskityn siis vain siihen toiseen osaan eli vähennän TV:n katselua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnekso tuo polvi ei mennyt sen pahemmin. Pitää nyt vähän seurailla että alkaako se keräämään nestettä.

   Poista
 2. Mä loukkasin myös polveni, kun oli niitä liukkaita kelejä jokin aika sitten. Ja olin ihan varma, että lääkäri vähintäänkin mainitsee sanan ylipaino tutkiessaan polvea, mutta ei, ei sanaakaan painosta. Ihmeiden aika ei ole ohi.

  Toivottavasti sun polvi paranee pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polvi on jo ihan hyvässä kunnossa ja sillä voi kävellä ihan normaalisti. Mustelman kohdalta on kosketusarka, mutta eipä sitä tarvitse kosketella. :)

   Virolainen lääkäri sanoi, että mustelma on "kaunis, kuin vatelmamarja". :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.