torstai 5. maaliskuuta 2015

Jesaria korttiin

Minulta tilattiin eilen jussipaita-aiheinen kortti 40 vuotta täyttävälle miehelle. Väritoiveena oli sini-hopea. Onnistuuko? - Tooootta kai, ilman muuta! 

Minulla oli muistikuva, että olen joskus nähnyt jossain hallitun askartelutarvikekaaoksen seassa hopeapaperia. Arvatkaapa näkyikö siitä vilaustakaan... Mietin jo kaikenlaisia leimavirityksiä ja folioa, kunnes päätin pitää pienen tuumaustauon. Tauon aikana paketoin yhden postipaketin ja käytin teippinä ilmastointiteippiä aka Jeesusteippiä (=jesaria). Siitä se ajatus sitten lähti. 


Liimasin teipinpätkän kartongille ja leikkasin vinoneliöiksi. Kiinnitin ne tarratyynyillä korttipohjaan ja ihan hienohan tuosta tuli. Korttiin tuli vielä yläosaan saajan nimi ja onnea-teksti, mutta niitä ei vielä tässä kuvassa ole. 

Kuva vääristää värejä, mutta idea tulee kyllä selväksi. :) 

2 kommenttia:

 1. Vitsit, että sulla kyllä välähtää!
  Mutta eikös se niin ole että jos ei jotain ole, niin pitää kehittää millä sen puuttuvan voi korvata. Kun mulla ei oo tuota luovuutta, niin mä osta kortit valmiina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näin se on, että luovuus tuottaa välillä aika hullujakin ratkaisuja. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.