sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Muumikaappi

Ostin Ikeasta Hemnes-vitriinin. Olen haaveillut jo vuosia, että vitriini pitäisi saada, mutta täällä meillä ei ole millään seinällä tilaa leveälle vitriinikaapille. Vasta pari viikkoa sitten huomasin Ikean nettisivuilta, että Hemnes-vitriinistä on kapeampikin versio. Sehän sopi keittiön nurkkaan, joten ostin sen eilen. 

Vanha pieni kaappi sai väistyä, samoin ikivanha laivataulu. 


Laitoin vitriiniin ne Muumi-mukit, jotka eivät ole käytössä. Muita Muumi-astioita en kerää, mutta yksi kannu minulla on ja minimukit kaikilta neljältä joululta. 


Uusimpia mukejahan minulla ei vielä ole, siis Muumitaloa, Myytä ja Nuuskamuikkusta. Ostan ne joskus kunhan tämä "ostoslakko" on ohi. 

9 kommenttia:

 1. Ilmeisesti on eri käsitys 'ostoslakosta'!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siksihän se olikin sitaateissa, kun vituiksi on mennyt jo aikoja sitten. Tällä viikolla tuli shoppailtua mm. kahdet kengät. Ja kärsin niin pahoista Spotify-vieroitusoireista, että sekin oli pakko taas ottaa käyttöön.

   Poista
  2. Mutta tosiaan Ikeasta en ostanut mitään muuta kuin tämän. Normaalisti tulee viimeistään kassalle jonottaessa nappailtua siitä kassojen läheltä kaikenmaailman pakasterasioita kärry täyteen. :D

   Poista
 2. Säästäminen ja sinä ei taida kuulua samaan lauseeseen. Mutta kun tuota täppiä näyttää olevan, anna mennä sitten! Älä kuitenkaan valita rahattomuudesta...kyllä sulla rahaa on, se vain kuluu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kuitenkin eri asia ostaa huonekalu, jota on harkittu vuosia, kuin humputtaa sama summa esim. baari-illan aikana kurkusta alas. En minä enää valita rahattomuutta, sillä sain juuri maksettua loputtomat luottokorttilaskut yms nollille.

   Poista
 3. Hei, mun on ihan pakko kysyä, että mikä toi muumimuki keräily on, kun niitä ei käytetä? Itse olen nyt ostanut noin 12 muumimukia jotka miellyttävät silmääni, mutta ne ovat kyllä käytössä. Siis en pystyisi kuvitella, että ostaisin mukin, mutta laittaisin sen hyllyyn vaan koristeeksi. Vai onko se siellä teillä oikeilla keräilijöillä arvoaan nostamassa? Voisitko vähän mulle tietämättömälle valoittaa asiaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan vähän samantyyppinen juttu kuin se, että jotkut tykkäävät koruista, mutta eivät silti pujota kaulaansa kerralla viittäkymmentä korua vaikka niitä olisi kaapissa niin paljon.

   Poista
 4. Hei, mun on ihan pakko kysyä, että mikä toi muumimuki keräily on, kun niitä ei käytetä? Itse olen nyt ostanut noin 12 muumimukia jotka miellyttävät silmääni, mutta ne ovat kyllä käytössä. Siis en pystyisi kuvitella, että ostaisin mukin, mutta laittaisin sen hyllyyn vaan koristeeksi. Vai onko se siellä teillä oikeilla keräilijöillä arvoaan nostamassa? Voisitko vähän mulle tietämättömälle valoittaa asiaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei muutenkaan kaikki astiat ole käytössä. Kyllähän se harmittaisi jos esim. ruskea Nipsu hajoaisi, mutta ei elämäni siihen loppuisi.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.