torstai 12. maaliskuuta 2015

Nastat alle

Etelässä on kuulemma jo lakaistu hiekotussorat jalkakäytäviltä. Meillä päin eletään vielä talvikelejä. Isot autotiet ovat välillä jo näyttäneet sulamisen merkkejä, mutta tällä viikolla tuli sen verran uutta lunta, että teillä on taas ihan kunnon talvikeli. Olen kyllä bongannut pari lämminveristä teinityttöä tennareissa, mutta he kai pitävät niitä ympäri vuoden..? 

Olen kyttäillyt koko talven hyviä Icebug-tarjouksia, mutta aina ne vaan ovat olleet liian kalliita. Olen käyttänyt kengänpohjiin laitettavia irtonastoja, mutta ne eivät pidä tarpeeksi ja kerran koko paska irtosi melko vauhdikkaalla potkurilenkillä alamäessä täydessä vauhdissa. 

Nyt kun muualla liukkaat kelit ovat jo ohi, mainosti XXL Icebug-juoksulenkkareita hintaan 79,90 e. Se alitti minun kipurajan, joten laitoin kengät tilaukseen samantien. 


Tänään ne tulivat ja pakkohan niitä oli testata heti. 


Ulkonäöllisesti nämä eivät hivele silmiä, mutta muuten olivat kyllä lenkillä aivan erinomaiset. Yhtään kertaa ei tuntunut siltä, että nyt menen nurin vaikka koira tempoi välillä toiseen suuntaan. 


Kenkien koko on todella reilu. Valikoin summassa koon 37,5 ja villasukankin kanssa ne olivat sekä pituus- että leveyssuunnassa isohkot, joten taidan ostaa pohjalliset.

Muuten olen kyllä todella tyytyväinen ja uskon että kengät kestävät moooonta vuotta. Kengänpohjiin kiinnitettäviä irtonastoja ei tule ikävä. 

6 kommenttia:

 1. 👍 Tämä blogi on ihan huippu. Olen jonkun aikaa sitten tänne löytänyt...onneksi. Ja nuo nastakengät, ne on hyvä keksintö, myös itse tänä talvena ostanut sellaiset. Ei ole liukastumisia tarvinnut pelätä.

  VastaaPoista
 2. �� Tämä blogi on ihan huippu. Olen tämän joku aika sitten löytänyt...onneksi. Ja nuo nastakengät, ne on tosi hyvät. Ostin myös itselleni tänä talvena, ei ole liukastumista tarvinnut enää pelätä.

  VastaaPoista
 3. Icebugit on myös mun tämän talven paras ostos! Ei tarvitse enää liukastella. Eikä voi enää käyttää liukasta keliä tekosyynä skipata lenkkiä. Viikonloppuna tosin laitoin nastakengät jo kaappiin, kun täällä etelämmässä alkaa tosiaan olla kadut jo sulana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen nyt 3 kertaa testannut näitä ja ei ole löytynyt paikkaa missä eivät pitäisi. Tosi hyvä ostos! Edes "juostessa" ei tunnu siltä että nyt menen nurin.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.