sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Historia toistaa itseään

Aika tarkalleen vuosi sitten olin Tallinnassa. Olimme syömässä vanhassa kaupungissa ja joku kännykänräplääjä huudahti, että Kärpät on Suomenmestari. Sama toistui eilen. 

Muu seurue tuli Tallinnaan jo perjantaina. Minä olin toisessa tilaisuudessa eiliseen iltapäivään, mutta hyppäsin sitten laivaan ja hurautin toisten seuraksi tänne "Etelä-Helsinkiin." 


Laivameiningeistä en tykkää, mutta sitä ei voi kiistää että Tallinnan vanha kaupunki on kaunis. Onhan se, niin yöllä kuin päivällä. 

Kävimme syömässä Troika-ravintolassa venäläisen illallisen. Ohjelmaakin oli järjestetty ravintolan puolesta. 


Tänä aamuna olisin halunnut käydä kävelyllä vanhassa kaupungissa, mutta ulkona sataa vettä ja ei ole mitään vedenpitävää vaatetta mukana. Jos koska olen tyhmä, en tajunnut ottaa uimapukua vaikka majoitumme Meriton Spa -hotellissa. On muuten tosi kiva hotelli, rauhallinen sijainti ja siistit huoneet. 


Reissussa on kivaa, mutta yli viikon kestänyt reissuputki on kyllä jo vaatinut veronsa ja alkaa tuntua siltä, että kotiin on ihan kiva mennä. Jos ei muuten, niin pesemään pyykkiä. 

Tässä vielä perinteiset laivaselfiet tältä ja viime vuodelta. Sama paitakin molemmissa. 


Kauppoihin en tällä reissulla ehtinyt. Hyvä! 

8 kommenttia:

 1. Miksi sinä haluat näyttä pojalle/miehelle? Tai sanotaanko näin että miksi et halua tuoda naiseuttasi esille?
  Ihan vilpittömästi tätä ihmettelen, sillä ymmärtääkseni olet heterosuhteessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluan käyttää vaatteita joissa viihdyn. Naisellisuus ei ole minun juttuni ainakaan siinä määrin, että haluaisin sitä korostaa. Tosin nuokin kaikki kuvissa näkyvät vaatteet ovat Seppälän ja Elloksen naisten osastolta, joten siltä osin ei pitäisi olla valittamista. Mutta kyllä, samalla reissulla minulla oli päällä myös - omg - miesten osastolta ostettu paita. Koska se on tosi hieno.

   Pukeutuminen ei liity mitenkään siihen millaisessa suhteessa olen tai en ole.

   Poista
 2. Minäkin olen seuraillut blogiasi jo pitkään ja huomannut että korostat entistä enemmän miehekkäitä ominaisuuksia. Se on tietysti oma asia, mutta tuntuu vaan vähän.. erikoiselta. Ainakin siinä tapauksessa että edelleenkin väität/uskottelet ettet ole lesbo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minä mitään väitä tai uskottele. :) Pukeudun miten pukeudun ja tykkään mistä tykkään, se on minun oma asiani, eikä kaikkien tarvitse olla samasta muotista valettuja.

   Maailma ei ole mustavalkoinen.

   Poista
 3. Ai seksuaalinen suuntautuminen kay ilmi vaatetuksesta? Tama selva...huoh.

  Oliko muuten Troikassa maukas ruoka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi hyvä ja monipuolinen, mutta jos ei tykkää venäläisistä ruoista niin ei kannata vaivautua.

   Poista
 4. Taytyy pistaa muistiin, jos tulee taas joskus kaytya Tallinnassa. Ma kylla tykkaan venalaisesta keittiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka oli sen makuista, että smetanaa ja voita ei oltu säästelty. Ja ne venäläiset suolakurkut smetanan ja hunajan kans! Nam!!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.