keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kirppishommia

Tavara päivässä pois -haasteessa olen lähinnä heitellyt tai lahjoitellut turhaa tavaraa pois, koska myyminen on niin työlästä. Joitakin asioita olen saanut hammasta purren kaupattua FB-kirppiksillä, mutta live-kirppiksille en ole aiemmin saanut aikaiseksi tavaraa viedä, sillä Kemijärven kirppiskulttuuri on melko syvältä. 

Vähänkään isommissa paikoissa itsepalvelukirppiksellä pääsee hyvin eroon tavaroista ja niistä saa jopa rahaakin. Minä lähdin myymään tavaraa lähinnä sillä asenteella, että pääasia on päästä siitä eroon. Otimme työkaverini kanssa yhteisen pöydän, jonka pöytävuokra oli 20 e/viikko, eli kympin molemmilta. 


Kemijärven kirppisten ongelmana on se, että suurimman osan niiden tarjonnasta voisi postata suoraan Paskat kirppislöydöt -blogiin. Aivan hirveää shaibaa ja mihin hintaan! Oikeastiko joku kuvittelee, että joku ostaa 80-luvun vhs-kasetin neljällä eurolla?! Onhan siellä toki helmiäkin seassa, mutta kun kirppikset ovat täpötäynnä sitä kaikkea shittiä, niin ne hyvät jutut hukkuvat niiden alle. 

Olin ihan positiivisesti yllättynyt, että neljän viikon aikana rahaa kertyi pöytävuokrien jälkeen 175,30 euroa. En vielä ole laskenut kuinka monta tavaraa sain myytyä, mutta kyllä siellä ihan yllättävätkin jutut menivät kaupaksi, kun hintana oli parikymmentä senttiä. Sen sijaan Niken pari kertaa käytetyt tennarit tai Asicsin hyväkuntoiset lenkkarit eivät menneet neljällä eurolla. 

Noh, pääasia että tavaraa lähti kiertoon ihan mukava määrä. 

7 kommenttia:

 1. Me mennään lauantaina live-kirppikselle päiväksi myymään. Tai siis 4 tunnin rypistys ja toivottavasti iso osa tavaroita jää sille tielle. Muutoin en ole tuota tavara päivässä juttua tälle vuodelle mukana kantanut, mutta heittelen tavaraa kirppiskasseihin kun tulee vastaan jotain itselle turhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei poistoja tule, jos en orjallisesti kirjaa niitä ylös. Ja kirjaan myös ostot.

   Poista
 2. Oho, hyvä saldo! Täytyy itelläkin varata kirppispöytä, ahistaa tämä tavaran määrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eräs Oulussa asuva entinen koulukaverimme on saamassa kesällä (tyttö)vauvan. Kauppaa hänelle vaatteita, jos sulla on joutilaita.

   Poista
  2. Ahaaa taidankin arvata kuka ;)

   Poista
 3. Vaikka asunkin "isolla" paikkakunnalla, niin en jaksa kovasti kirppiksiä hyödyntää, kun suuri osa on just tota "80-luvun vhs-kasetin neljällä eurolla" kamaa. Helmet häviää sinne.sekaan. Mä voisin kirjoja ostella, jos ne on jotain muuta kuin kirjakerhokamaa. Mutta harvoin tulee vastaan 40- 50- tai 60-lukujen kirjoja. Paitsi Fidan tms kirppiksillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoja sainkin myytyä jonkin verran, mutta muutamia jäi myymättäkin. Roudaan ne joskus kirjaston vaihtopöytään.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.