torstai 9. huhtikuuta 2015

Kyllä minä niin ilahduin

Sain lopultakin aikaiseksi käydä hammaslääkärissä. Hampaasta lohkesi pala jo.. noh, aika monta viikkoa sitten, mutta jotenkin se on vaan jäänyt hoitamatta. 

Odottelin ihan ypöyksin odotushuoneessa. Hammaslääkäri tuli pyytämään minua sisään, mutta katseli vaan pitkin odotushuonetta ja tuli sitten epävarmana kysymään nimeäni. Kerroin nimeni ja hän yllättyi että minä olen minä. 
- Olet niin nuoren näköinen. 

Otin kohteliaisuutena. 


Minua on viimeisen puolen vuoden aikana sanottu 3 kertaa pojaksi. Onhan minulla kyllä "poikien värinen" Haglöfsin takki, joten ihmekö tuo.. Ja luultavasti olen keskimittaisen 10-vuotiaan pojan pituinen. 

7 kommenttia:

 1. Kuinka pitkä olet?

  VastaaPoista
 2. Mua luultiin vasta opiskelijaksi. Toki kolmikymppisiä opiskelijoita (ja ylikin) on, mutta mieltä piristi silti :)

  Tosin mua luultiin varmaan samalla viikolla myös opettajaksi, että se siitä ilosta sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä aina välillä järkytyn kun tajuan, että meidän ikäiset ja meitä nuoremmatkin on jo oikeasti opettajia, lakimiehiä ja vaikka mitä.

   Poista
 3. Kyllä sinua nuoremmat on olleet jo muutaman vuoden lääkäreitä, lakimiehiä ym. Mutta on niitäkin sinun ikäisiä ja vanhempiakin jotka ovat vielä ensimmäistäkään ammattia vailla....ikuisia opiskelijoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja se on ihan järkyttävää, että 90-luvulla syntyneet opiskelevat korkeakouluissa. Vastahan he ovat oppineet lukemaan..

   Poista
 4. Onneksi noin päin. Multa kysy reilu parikymppisenä yks 50-v työkaveri, että olenko ollut hänen miehen kans samaan aikaan kansakoulussa. Joo en. Olen ihan peruskoulun käyny...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.