sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Liikuntahaaste 3/10

Viikko on taas vierähtänyt. En kyllä ymmärrä miten aika voi kulua näin äkkiä.. Tämä vuosikin alkoi ihan vasta ja kohta ollaan huhtikuun puolessa välissä. 7 viikon päästä pitäisi olla kesä, mutta ikkunasta ulos katsoessa ei kyllä siltä näytä. 

Tällä viikolla liikuntaminuutteja tuli kuin itsestään ja hyvä niin, sillä ensi viikon loppupuolella alkaa reissaus ja sen aikana liikunnalle ei vaan kertakaikkiaan ole niin paljon aikaa. Kuvittelin aloittavani työmatkapyöräilyn loppuviikosta, mutta torstaina satoi niin paljon uutta lunta, että teille tuli hetkessä uudestaan talvikeli. Hammasta purren kävin silti polkemassa lyhyen lenkin, vaikka keli oli hirveä. 

Askeleita viikon aikana tuli varmaan enemmän kuin pitkään aikaan. Eilenkin yli 27 000. 


Ma 6.4.
Hankilenkki Sulon kanssa 135 min

Ti 7.4.
Kävelylenkki 45 min
Uinti 30 min

Ke 8.4.
Metsälenkki Sulon kanssa 30 min
Iltakävely Sulon kanssa 40 min
Selätin 10 min

To 9.4.
Koirankusetuslenkki 15 min
Pyöräily 20 min
Iltalenkki Sulon kanssa 25 min

Pe 10.4.
Kuntosali 45 min
Iltalenkki Sulon kanssa 150 min

La 11.4.
Hiihto Sulon kanssa 60 min
Kuntosali 45 min
Iltalenkki Sulon kanssa 130 min
Venyttely 5 min

Su 12.4.
Aamulenkki Sulon kanssa 50 min
Uinti 30 min

Yhteensä 865 min
Kokonaissaldo 2170 min
Tavoitteesta saavutettu 36 %

8 kommenttia:

 1. Hienosti sä vedät! 😊 Mulla on vastusta vastuksen perään.. Mutta mitäpä noita selittelemään, jätetään se hiihtäjille! Mutta kolmen viikon liikunta saldo on vaivaiset 14h 😩 Toivottavasti tulevalla viikolla on enemmän mahdollisuuksia liikuntaan!
  -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 14 tuntia on enemmän kuin 0 tuntia!

   Kyllä minullakin ensi viikosta alkaen tahti hidastuu.

   Poista
 2. Mulla tuli tän viikon lenkit täyteen just nyt. Tänään oli mahtava juoksukeli, samaa ei voinu sanoa perjantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kävin perjantai-iltana Sulon kans melkein 15 km lenkin vaikka oli ihan paska keli. Ei ollu muutakaan tekemistä.

   Poista
 3. 12 tuntia, vielä menee ihan hyvin. TM

  VastaaPoista
 4. Sullahan menee loistavasti, upeaa! Itse palasin hikiliikuntatavoitteen yhdestä tunnista nollaan tuntiin...Kyllä nyt vastustaa! :( Olen kyllä liikkunut jonkin verran, haravoinut pihaa, leikellyt omenapuita jne. mutta sitä tavoitteeseen asetettua 4 tunnin liikkumista hikeen asti ei vain tule. Näin kolmen viikon jälkeen on valaisevaa huomata, miten vähän ihan oikeasti liikkuu. Ja miten vaikeaa itsensä on saada liikkeelle. // EMK

  VastaaPoista
 5. Kolmas viikko ei mennyt mitenkään hyvin, sillä polvi kipeytyi niin, että käveleminen oli vaikeaa. Nollille en onneksi jäänyt ja liikuntakertojakin tuli kaksi. Tällä viikolla taas tsemppaan, kun polvi alkaa olla parempi!

  VastaaPoista
 6. Puuh.
  Viikko alkoi hyvin (maanantaina 12km, torstaina 7, perjantaina 10). Sitten tuli flunssa, ja vain surkeat kävelykilometrit sunnuntaina. Yhteensä 36km, eli kokonaistavoitteessa mentäisiin lukemissa 103/365. Eikä tänään juosta, vaikka kuinka tekisi mieli. :( No, eiköhän tää flunssa tästä, ja sitten pääsee taas lenkille.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.