sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Eloon!

Uni loppui tänä yönä vähän normaalia aikaisemmin ja on ollut aikaa miettiä asioita. Katselin äsken ikkunasta ulos ja ihailin luontoa, joka herää eloon talven jäljiltä. Kesä on tulossa ja pian se kevään ihana vihreä suorastaan räjähtää tuolla ulkona. 

Minusta tuntuu sisäisesti vähän samalta. Kun aloitin tämän blogin ihan vähän vajaat 2 vuotta sitten, oli elämäni ihan kivaa. Ihan kivaa. Pikkuhiljaa aloin huomata, että elämä voi olla vielä ihan hemmetin paljon kivempaa, kun opettelee nauttimaan arjen pienistä iloista ja laittaa elämänsä kuntoon pieni askel kerrallaan. 


Kuuntelin viime kesänä tosi paljon Tuure Kilpeläistä. Eloon-kappale raikasi nappikuulokkeissa eräänkin kerran kun poljin pyörällä töihin. 

"Mul on rinnassa pala joka hiertää. 
Mul on jalat jotka rantoja kiertää. 
Kiinni pellissä rakkauden lommo. 
Ilo irti ku Monosen tango. 
Maan huminaa korvani soivat.
Silmäni pimeästä pois haparoivat. 
Mitä kylvää sitä saa niittää, 
niin kauan kun elämää riittää."

Elämä oli ihan kivaa. Oli asioita joista olin haaveillut. Mutta silti jokin vielä kaihersi rintaa. Puuttui vaan rohkeus päästää irti. Asetin itselleni määräajan jonka sisällä päätös täytyy tehdä. Jatkaa entisessä ja oppia elämään sen ajatuksen kanssa että tämä nyt vaan on näin. Tai uskaltaa päästää irti ja luottaa siihen että elämä kantaa. 

Tein päätöksen. En ole katunut. Elämällä on minulle vielä paljon tarjottavaa. 

"Mä herään eloon, eloon, eloon, eloon. 
Eloon iloon elämään. 
Eloon, eloon, eloon, eloon, ja kyllä kestää kiittää." 

Tärkeintä on tehdä niin kuin sydän sanoo. Carpe diem!

8 kommenttia:

 1. Elää vai "elää" se on juurikin se kysymys.
  Itse mietin n.15 vuotta sitten lähteä vai jäädä? Onneksi lähdin ja siivet on kantaneet nämä hyvät ja huonot hetket. Elämä pitää E L Ä Ä eikä miettiä -entä jos? Se sattuu tuottaa mielihyvää ja kaikkea mitä joskus saattoi jopa haaveilla ehkä tapahtuvaksi. Mut elämää pitää elää ja välillä kompastua ja noustava takaisin jaloilleen.

  Sä oot tehnyt jotain uskomatonta joten sä selviät mistä vain mut kunhan vain menet eteenpäin.
  <3

  VastaaPoista
 2. Elämän kevät on ihanaa. Joskus vain tajuaa tehneensä oikeat ratkaisut ja henki kulkee vapaammin.

  VastaaPoista
 3. Vaatii uskallusta tehdä noin, ja hyvä että uskalsit :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä, tärkeintä on tehdä niin kuin sydän sanoo <3 Ihanaa, miten onni hehkuu sun kasvoilta tuossa kuvassa!

  VastaaPoista
 5. Elämällä on todellakin sinulle vielä paljon annettavaa! Upea nainen <3

  VastaaPoista
 6. Täytyy nostaa hattua rohkeudellesi! Niinhän se on, että jokainen on oman onnensa seppä :) Oot tehny ja saanu aikaan isoja muutoksia elämääsi, ihan kateeksi käy tuo liikuntainto :) Kunpa meikäläinenkin saisi sitä puolta kuntoon...Sinusta suorastaan huokuu "raikkaus" ja ihana elämä!

  Päivi

  VastaaPoista
 7. Matkaasi +12 vuotta seuranneena täytyy sanoa, että oon todella iloinen näistä uusimmista käänteistä. On ihan mahtava nähdä kuinka heräät eloon ja alat oikeasti elämään itselles.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.