torstai 14. toukokuuta 2015

Ero

Pahoittelut pitkästä hiljaisuudesta. On ollut miljoona rautaa tulessa, yöunet ovat jääneet vähiin jne.. 


Ero tuli, elämä jatkuu. Käytännön kuviot ovat vielä vaiheessa. Mitään draamaa aiheeseen ei liity ja kyseessä ei ollut hetkellinen päähänpisto. 

25 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja kaikkea hyvää tulevaan!

  VastaaPoista
 2. Voimia! Ero herättää monenlaisia tunteita, ikävää ja haikeutta, mutta myös vapautta ja mahdollisuuksia uusiin asioihin, riippuen siitä millainen tilanne kullakin on. Mutta hyvä jos ei suurempaa draamaa niin kuin kerroit.

  VastaaPoista
 3. Voimia! <3 Kunhan kurja erovaihe on rämmitty läpi, niin tie on auki uuden elämän ihmeellisyyksille. T: Vakilukijasi H.

  VastaaPoista
 4. Voi sentään. Voimia sulle kovasti!

  VastaaPoista
 5. Mun sanoma on sama kuin kaikkilla ylläolevilla lukijoilla - siis voimia päätöstä seuraaviin aikoihin!

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä ja onnea! Uusi elämänvaihe tuo varmasti myös kaikkea kivaa mukanaan :)

  VastaaPoista
 7. Päivä kerrallaan. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 8. kahdesti eronneena ja aika monta kerta karanneena voin sanoa että parempi erota kuin kirota:) mitenkäs Sulolle käy..

  VastaaPoista
 9. Voimia ja myötätuulta tulevaan. :-)

  VastaaPoista
 10. Eipä ole ensimmäinen kerta kun hurjat määrät laihduttanut laittaa eron vireille. Jotenkin se oma-arvo koetaan korkeammaksi kuin se lihavina vuosina hankittu puoliso.

  Voisitko muuten lopettaa noiden läski/soputeltta jne sanojen käytön. Se että sinä et enää niitä tarvitse tai se että sinä et koskaan löytänyt naisellisia pluskoon vaatteita ei tarkoita että me muut (jotka emme vielä ole laihdutusurotyötä tehneet) emme löytäisi.

  Ja hankalaahan ei ole laihtuminen. Vaan se että viiden vuoden päästä ei ole lihonut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tällä erolla kauheasti mitään tekemistä minun laihtumisen kanssa ole, mutta kyseessä on sen verran henkilökohtainen asia etten täällä blogissa aio eron syitä sen tarkemmin eritellä.

   Voin lopettaa kyseisten sanojen käytön. Myös tämän blogin lukemisen saa ihan vapaasti lopettaa. Se, etten halua pukeutua naisellisesti isona enkä pienempänäkään on ihan minun oma asia. Haluan pukeutua niin, että viihdyn vaatteissani ja näytän minulta. En siltä miltä jonkun mielestä kuuluisi näyttää.

   Poista
  2. Kiitos löyty taas uusi tekosyy miks en voi laihduttaa - sehän johtais eroon!
   Tiedoksi myös, että tää on siis sarkasmia. Joku kuitenkin ottaa tään ihan tosissaan

   Poista
 11. Voimia ja tsemppiä!

  VastaaPoista
 12. Et ole puolisoa ´mainostanut' blogissasi ollenkaan...ihmettelen eron julkituomista! Jos oma parisuhde on yksityistä, niin eikö ero ole?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan täällä ollut laatuajasta, hääyökommelluksista, lapsettomuudesta ja vaikka mistä, joten puoliso on kyllä ollut aina välillä esillä blogissa, joskaan ei mitenkään kovin isosti. Erosta kerroin lähinnä siksi, ettei kukaan pääse ihmettelemään miksi en juurikaan päivitä blogia. Ei vaan ole aikaa ja voimia ihan kaikkeen.

   Poista
 13. Tsemppiä ja voimia tulevaan! Anna itkujen tulla jos on tullakseen! Kyllä sinä selviät.

  VastaaPoista
 14. Erehdyin lukemaan kommentitkin ja ei voi kuin todeta, että kylläpä ihmisillä ihmeellisiä mielipiteitä riittää. Tsemppiä tulevaan ja uskon, että kaikkea hyvää uudet tuulet tuovat tullessaan! :)

  VastaaPoista
 15. Tsemppiä ja onnea päätöksestä. Nyt vain uutta kohti, vaikka toki haikealta varmasti tuntuu. :)

  VastaaPoista
 16. Voimia arkeesi, Anniina.

  VastaaPoista
 17. Aina riittää typeriä kommentoijia,onneksi kumminkin valtaosalla on järkeviä juttuja. Sinun arjestasi on ihana lukea,niin aiheiden kuin kieliasun ja käytettyjen sanojenkin puolesta. Jatka samaan tahtiin! Tsemppiä eron läpikäymiseen, arkeen, liikuntahaasteeseen, puutarhan kuopsuttamiseen, työhön, kokkailuihin, shoppailuihin, tavaran poishävittämiseen kuin miljoonaan muuhunkin asiaan. Oot ihana!

  VastaaPoista
 18. Tsempiti-tsemp. Siitä se lähtee liikkeelle, oma elämä. Ja kun aika kuluu, muistot haaltuvat ja tulee jotenkin enemmän tilaa hengittää. Nimimerkillä "En ole katunut".

  VastaaPoista
 19. Tsemppiä ja jaksamista eroon ja sen jälkeiseen elämään. <3
  Itsekin avioeron läpikäyneenä, muistan turhankin selvästi, ettei se mitään kivaa aikaa ollut.
  Aika ja katse tulevaisuuteen, taisi olla paras lääke, vaikka se kamalan kliseiseltä saattaakin kuulostaa. :)

  VastaaPoista
 20. Blogi on hyvä juuri tällaisenaan, eikä kenenkään ole pakko lukea, jos jotkut sanat ei miellytä. Ja ero on varmasti elämäsi paras päätös.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.