lauantai 9. toukokuuta 2015

Eteen ja ylös!

Kuukausien jumivaihe on selätetty ja vaaka on pyörähtänyt uudelle kymmenelle. Nyt on melkoisen hyvä fiilis! 


"Mul ei ollu mitään muut ku mahdollisuus, ja tieto siitä että mitä tahdon voin saavuttaa. Koval duunil asiat vaan onnistuu, kokeillaan ja sit taas noustaan jos kaadutaan. Hanskat ei tipahda, periks ei anneta. Ne sanoo: et pysty, et voi, ei kannata. Mun korvissa se kaikki kuulostaa haasteelt, ne saa luun kurkkuunsa kun tulosta taas teen. Jatkan, jaksan, vaikka väkisin. Jos ois helppoo kaikki tekis niin. Mus on voima, jota en voi vaimentaa, pusken täysii aina vaan, mun ei täydy vaan mä saan."

Katse eteen ja suupielet ylöspäin!

Ps. Pahoittelut blogihiljaisuudesta, on ollut aivan tappotahtinen viikko. 

22 kommenttia:

 1. Jeee, hienoa!

  Mitä kokoa nuo isot housut on?

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä saisimpa itsekkin motivaatiota ruveta laihduttamaan viimeksi kun kävin puntarilla se näytti 115kg ja lääkärikin sanoi että en saisi lihota enää enempää.
  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin on koko elämän ajan lääkärit sanoneet vaikka mitä, mutta olen sen tyyppinen ihminen että ajatus, idea ja motivaatio pitää lähteä oman pään sisältä eikä niin että joku sen minulle sanelee.

   Poista
  2. Ehdottivatko lääkärit sinulle koskaan laihdutusleikkausta?

   Poista
  3. Kyllä kai ne kaikille sitä ehdottavat.

   Poista
  4. Aijaa, ei täällä vaan ehdotella ;( Mietitkö sitä vaihtoehtoa ollenkaan? Aika kova mimmi kyllä olet kun tuollaiseen pudotukseen olet pystynyt, vaatii kovaa tahtoa ja itsekuria.

   Poista
 3. Vau nainen! Vaikken ole mikään blogisi säännöllinen lukija niin tällaiset kuvat saa aina niin hyvälle mielelle! Olet tosi onnellisen näköinen ja tehnyt suuren työn, onnittelen! :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava kuva ja aivan huikea saavutus! Onneksi olkoon Anniina! Kiinnostaisi nähdä tyypillisen päiväsi ruokailut tällä hetkellä. :) Mikäli viitsit jossain vaiheessa niistä kirjoittaa, niin kiitos!

  VastaaPoista
 5. Tää on kyllä huikea tsemppi- ja hyvän mielen kuva!

  VastaaPoista
 6. Tosi hienoa! Olet jotenkin tosi terveen ja sähdehtivän näköinen.

  VastaaPoista
 7. Yksinkertaisesti huikea suoritus, konkretisoi tuo kuva kyllä osuvasti sun mielettömän duunin! Onnea uudelle sinulle ja uuteen elämänvaiheeseen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.