tiistai 26. toukokuuta 2015

Heippa kaverit

Olen aina ollut eläinten ystävä, mutta nyt oli pakko siirtää tunteet sivuun ja ajatella järjellä. Oikeastaan olen tehnyt ajatustyötä tämän asian suhteen jo pitkään. Kissat lähtivät uusiin koteihin. Tai Jakki lähti lauantaina, Riitu lähtee tällä viikolla. Molemmat saivat hyvät ja rakastavat kodit, joissa saavat olla huomion keskipisteenä. 


Haikeaa oli luopuminen, mutta kyllä näin on parempi. Kissojen täytyy saada huomiota ja aikaa. 

Heippa kaverit! Kyllä teitä tulee ikävä. 

Lisäys: Riitun ottaja tekikin oharit, joten Riitu on vailla kotia. :(

Lisäys2: Riitulle löytyi koti. 

13 kommenttia:

 1. Varmasti tulee lemmikkejä ikävä mutta suurinta rakkautta onkin osata luopua niistä kun aika on. Ihanaa että löysit niille hyvät kodit :) Mitenkäs suloinen Sulo, jääkö hän sulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on. Sulon osalta on mietitty "yhteishuoltajuutta" ja lisäksi kaverini on luvannut hoitaa pitempiäkin aikoja. Voi tosin olla että muuttuu ääni kellossa kun pari kertaa Suloa hoitaa.. :D Ja Rovaniemellä on koirahoitola. Eihän se pidemmän päälle toimi että koira on heittopussina, mutta kukapa tässä tietää mihin suuntaan elämä pidemmän päälle vie.

   Poista
 2. Voi mikä suru tuli tuosta kuvasta, sinne lähtee ihana kisukaveri! :( Varmasti tekee kipeää luopua ja ikävä tulee, mutta ihanaa, että löysit uudet, hyvät kodit molemmille kisuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitun ottaja tekikin nyt oharit ja Riitu etsii kotia.

   Poista
 3. No jopas oli hyvä uusi koti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se vaan menee elämässä, että elämäntilanne voi muuttua yhdessä hetkessä.

   Poista
 4. Mun mielestä on aika iso haaste aikuisille kissoille tottua uusiin koteihin... Oisiko joku muu vaihtoehto ollut parempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö kissojenkin kohdalla tuo yhteishuoltajuus toimisi? Ettet vaan tekis liian nopeita päätöksiä kaiken suhteen. Ei millään pahalla. Ettei sitten harmita jälkikäteen...

   Poista
  2. Kissoista luopumisesta on puhuttu varmaan jo viimeisen vuoden ajan, koska Sulo on niistä todella mustasukkainen ja kissat ovat jääneet "paitsioon". On tuntunut niin surkealta kun ne raukat eivät ole saaneet niin paljon huomiota.

   Minkä muun suhteen olen tehnyt liian nopeita päätöksiä? Talonmyynti-itkut itkin viime kesänä ja avioero on ollut vielä pidempi ajatusprosessi.

   Poista
 5. Tarkoitinkin vain näitä päätöksiä luopua kissoista. Hyvä kun valotit asiaa, nyt ymmärrän enkä tosiaan pahalla tarkoittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei mitään haittaa. Ajattelin vaan että jos joku muukin lukija pohtii samaa asiaa.

   Poista
 6. Joskus ne vaikeimmat päätökset ovat niitä oikeita. Voimia, rakkaista lemmikeistä luopuminen ei varmastikaan ole helppoa. Onneksi myös Riitulle löytyi koti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.