lauantai 23. toukokuuta 2015

Naisten kymppi

Tuli ilmoittauduttua Naisten kympille Rovaniemelle muutaman työkaverin kanssa. Ajatuksissa se oli leppoisa, aurinkoinen kävelylenkki kauniissa rantamaisemissa. 

Sääennuste lupasi vesisadetta, mutta reissuun lähdettiin silti. Eihän se pieni tihkusade mitään haittaa, se on vaan pukeutumiskysymys. 


Pakkasin mukaan goretexiä ja lenkkivaatetta. Eipähän kastu jos sataa kunnolla. 


Asenne oli kohdallaan.  

Mutta se sää! Jääkylmää vettä vaakatasossa tuulen kanssa. Kaikki vaatteet alusvaatteita myöten olivat litimärät, sukista pystyi puristamaan vettä ja jalkoihin tuli rakkoja märistä kengistä. 


Hymy ei silti hyytynyt! 

6 kommenttia:

 1. Sä oot hullu nainen :)
  Kuinka meni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kai sitä on päästään vähän sekaisin, kun nauratti vaan kun välillä sade piiskasi kasvoja niin paljon että ihan sattui. Tosi hyvin meni ja pysyin ihan koko ajan porukan vauhdissa, ei tehnyt edes tiukkaa, ei käynyt jalkoihin eikä hengästyttänyt. Olen aika ylpeä itsesäni, koska muistan ajan jolloin en pysynyt toisten perässä työpaikkaruokalaan kävellessäni.

   2 rakkoa tuli oikeaan jalkaan, kun kengät olivat niin läpimärät että pyörivät jaloissa, mutta tietääpähän tehneensä jotain.

   Poista
 2. Onneksi tajusit et hyvällä tarkoitin ton alun heiton :D
  Mieletön saavutus onnea 🌺

  VastaaPoista
 3. Keli oli kyllä kamala naisten kymppiin. Itte osallistuin sille 3vuotta takaperin ja silloin oli ihana ilma, aurinko paistoi ja linnut lauloi. Eilen sitä vastoin... Hatun nosto kun lenkin kiersit, vautsi vau!

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, onneksi olkoon! Kyllä kelpaa maalissa hymyillä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.