maanantai 25. toukokuuta 2015

Omakotitalo myytävänä Kemijärvellä

Laitetaanpa tännekin, jos joku vaikka eksyisi Googlen kautta. 

Myytävänä okt Kemijärven Tohmossa. Rakennusvuosi 1987, asuinpinta-ala 100 neliöä. 2 makuuhuonetta, olohuoneesta mahdollista erottaa kolmas. Oma, rauhallinen tontti 1300 m2. Osittain pintaremontoitu, uusittu lämmityskattila + varaaja ja huippuimuri. Vesikiertoinen sähkölämmitys. 

Pihassa tilava autotalli-autokatos-varasto ja ihana kasvihuone. Kivalla rinnetontilla, takapihalla kivenheiton päässä hiekkapohjainen uimaranta. 

Pahoittelut huonoista kuvista, otan lisää myöhemmin. 

Hp. 75 000 e / järkevä tarjous

10 kommenttia:

 1. minne oot muuttamassa :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuokralle. Ei oo mitään mahdollisuutta jäädä yksin omakotitaloon kun reissaan niin paljon että talo olisi kylmillään ja lumityöt tekemättä yms.

   Poista
 2. Kivan ja kodikkaan näköinen talo, ottaisin heti. :) Tsemppiä myyntiin, toivon että ostaja löytyy pian!

  Hinta on kyllä todella edullinen. Ois kai siitä 80-85 t. voinut pyytää? :o

  VastaaPoista
 3. paljon keminjärvellä on vuokrat asunnoissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksityisellä vähemmän, kaupungilla enemmän. Asumiskulut on vuokra-asunnossa pienemmät, kun ei ole kaikenmaailman kiinteistöveroja ja jätehuoltomaksuja. Ja on se huolettomampaa.

   Poista
 4. Toihan sopis hinnaltaan vaikka "kesämökiks" tai siis nykyään ne taitaa olla kakkoskoteja. Ostaisin jos ois rahhaa. Toivotaan että joku rahakas ostaa

  VastaaPoista
 5. Mäkin ostaisin kesämökiksi, jos olisi omat suunnitelmat niin selvät, että uskaltaisi tehdä niin suuren investoinnin. Toivottavasti menee pian kaupaksi :)

  VastaaPoista
 6. On kyllä kiva! Harmi, kun ei ole ylimääräistä rahaa, mutta onnea myyntiin :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.