perjantai 1. toukokuuta 2015

Oulun vappu

Kävin pitkästä aikaa ihmettelemässä Oulun vappua. Edellinen kerta oli joskus 90-luvun alkupuolella. Olihan siellä porukkaa. 


Sääkin suosi, vaikka ennuste lupasi vesisadetta. 

Viime yö meni parin tunnin pätkissä kun Sulolla oli koko ajan joku asia huonosti ja se vinkui ulos. Lopulta 5.45 luovutin ja lähdin käyttämään sitä pitemmällä lenkillä. Aamusta päivä on pisin, mutta kyllä nyt väsyttää. 

4 kommenttia:

 1. Mää näin sut tänään, ja siis tunnistin, mitä en ois kyllä uskonu... Oon nähny sut viimeksi livenä ehkä joskus lukioaikoina, ja totuus on se, että nainen on kaventunu mutta hymy ei! Hauskaa vapun jatkoa ja Sulolle pidempiä unia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hauskaa vappua sinnekin! Oletko joku tuttu kenties? Olin tyylikkäät goretexit päällä, koska sääennuste lupasi vesisadetta, mutta yhtään pisaraa ei ainakaan minun päälle tippunut.

   Hymy on tavaramerkki. :D

   Poista
  2. Riippuu siitä, miten tuttu määritellään..? Sinä et nähtävästi kuitenkaan tunnistanut mua vaikka melkeen pahki käveltiin. Oon jonkun aikaa lueskellut ja aina joskus jotain kommentoinutkin tänne sun blogiin. Tämä on kyllä mukava ja elämänläheinen blogi, tästä tulee yleensä aina hyvälle tuulelle :) terkuin Piia

   ..varmaan hoksaat? Pari kultsutyttöä löytyy sohvanvaltaajina :)

   Poista
  3. No helevetti! Enpä huomannu. Oisin varmasti tuntenu kyllä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.