torstai 2. heinäkuuta 2015

Jäähyväisten aika

Kiitos Voimalantie 2009-2015. 


Kiitos blogini lukijoille 2013-2015. 

Blogi päättyy. 

17 kommenttia:

 1. Voi että. Toivottavasti perustat uuden blogin, kunhan aika on sopiva. Kiitos kirjoituksista.

  VastaaPoista
 2. Kiitos hyvistä ja koskettavista kirjoituksistasi, onnea matkaan uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
 3. Voi ei! Olen seurannut instan kautta "nykyistä" elämääsi ja niin mielelläni kuulisin taas elämästäsi. Uutta blogia odotellessa! Kaikkea ihanaa jatkoosi, lempparibloggaajani! :) Mint.

  VastaaPoista
 4. Kiitos hyvästä blogista ja onnea tuleviin haasteisiin. Toivottavasti kuulemme vielä sinusta uuden blogin kautta. Terveisin Rovaniemen suunnalta

  VastaaPoista
 5. Kaikkea hyvää sinulle! Mielelläni olisin seuraillut kuulumisiasi, toivottavasti perustat uuden blogin.

  Päivi

  VastaaPoista
 6. Voi harmi, kiva blogi :( Mutta kaikkea hyvää elämääsi! Jätätkö blogin muuten avoimeksi, vai pitääkö tallettaa reseptejä ;) kiitos muuten niistä!

  VastaaPoista
 7. Kaikkea hyvää elämääsi Anniina! Olisi ihana kuulla kuulumisiasi jatkossakin myös blogin välityksellä mutta onhan tuo instagram sentään :) Mä oon niin onnellinen sun puolestas!

  VastaaPoista
 8. Minustakin olisi ihanaa, jos bloggaisit vielä joskus uudessa osoitteessa. <3 Olet onnistunut pitämään todella raikkaan tuntuista blogia, jossa on ollut kivan vaihtelevia postauksia. Kaikkea hyvää el

  VastaaPoista
 9. Hups, lähti vahingossa aikaisin kommentti. Kaikkea hyvää elämääsi! <3

  VastaaPoista
 10. Kiitos ihanasta blogista! :) Mielellään lukisin kirjoituksiasi jatkossakin.

  VastaaPoista
 11. Olen monta päivää miettinyt, että mitä kirjoittaisin. Haluan kiittää sinua, sillä olen seurannut blogiasi alusta asti ja se oli ollut suosikkini. Olet myös toiminut suurena innoittajana minulle omassa laihdutusurakassani. Minäkin toivon, että palaat kirjoittelemaan vielä joku päivä. En sano hyvästi, vaan näkemiin!

  VastaaPoista
 12. Onnea uuteen elämään ja kiitokset mahtavasta blogista. Toivottavasti jatkat bloggaamista, mikäli sopiva hetki siihen tulee.

  VastaaPoista
 13. Ou nou! Hyvä blogi lopetti. Instassa selasin sun kuvia ja muistin sun blogin, harmi kun lopetit. Olit mukava kirjottaja ja sun blogia seurata :)

  VastaaPoista
 14. Kerro nyt jotain kuulumisia, Suloakin on ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulo sai heinäkuussa uuden, aktiivisen kodin Lapista. Siellä sille riittää aikaa ja rapsutuksia. Ikävä on kova ja luopuminen ole todella raskas, mutta oikea päätös. Itse muutin Helsinkiin ja totuttelen nyt pääkaupunkiseudun vilinään.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.