maanantai 5. lokakuuta 2015

Kuulumisia

Koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan. Päätin heinäkuun alussa, että tämä blogi on kuollut ja kuopattu, mutta olen saanut aivan valtavasti toiveita jatkosta. En aio jatkaa blogia ainakaan tällaisenaan, eikä siinä mitään järkeä olisikaan, koska en enää asu Voimalantiellä, mutta tulin kuitenkin kertomaan kuulumisia, sillä moni on niitä kysellyt.

Muutin heinäkuun alussa maallisen ja hyvin minimiin karsitun omaisuuteni banaanilaatikoissa pieneen kerrostaloyksiöön. En juurikaan purkanut tavaroita, sillä majailin väliaikaisasunnossa vain hetken. Elokuun alussa minusta tuli helsinkiläinen. Siitä haaveilin pitkään ja nyt elän sitä unelmaa.

Sulolle löytyi Lapista uusi, aktiivinen koti. Siellä sen on hyvä olla ja se on varmasti paljon onnellisempi kuin minun kanssani. Sulosta luopuminen oli raskas ja pitkään harkittu, mutta ainoa oikea päätös. Se stressaantui aivan valtavasti kun jouduin kuljettamaan sitä hoitoon milloin minnekin ja minulla on täällä etelässä niin pitkä työmatka, että se joutuisi olemaan kohtuuttoman pitkään yksin. Ja voin vain kuvitella miten se turhautuisi pienessä kerrostaloasunnossa. Näin on parempi. Sulo on varmasti tällä viikolla jo saanut nauttia Lapin ensilumista ja kirmailla korvat hulmuten vapaana pitkin metsiä. Itku tulee kun sitä ajattelen, mutta ikävä helpottaa pikkuhiljaa.

Olen jatkanut entisiä harrastuksia edelleen, tosin pienemmässä mittakaavassa. Leivon, askartelen ja liikun silloin kun on aikaa. Täällä etelässä kello vaan kävelee niin pirun paljon nopeampaa ja tuntuu että aina on Kymppiuutisten aika. Olen kyllä viihtynyt hyvin, mutta luulen että itku tulee siinä vaiheessa kun näen ensimmäiset kuvat pohjoisen ensilumen laduilta.

Paljosta luovuin, mutta paljon olen myös saanut. Elämä on järjestänyt minulle ihania asioita ja olen todella onnellinen tällä hetkellä.

Haluan jakaa teille Tuure Kilpeläisen lyriikkaa ja toivottaa leppoisaa ja onnellista syksyn jatkoa:
"Kanna mukanasi unelmaa, sillä unelmat kantavat meitä."

34 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että kaikki on sinulla hyvin! Kirjoittele jatkossakin kuulumisia edes joskus.
  Eksyin aikoinaan tänne ja minusta oli kiva lukea myönteistä mutta realistista blogia kaikkien
  bling-bling- omakehu hölötysten sijaan.

  VastaaPoista
 2. Mielettömän ihana lukea postauksesi, oon tosin seurannut sua myös instagramissa, joten oon jollain lailla kärryillä siitä mihin elämä on sinua vienyt :) Olis kyllä tosi hienoa jos jatkaisit blogin kirjoittamista, voithan sä aloittaa vaikka uuden blogin puhtaalta pöydältä kun kerran elämäsikin on kokenut isoja muutoksia. Muista sit vaan kertoo täällä jos uuden blogin aloitat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan se mielessä ollut, mutta en halua enää jakaa elämääni ihan niin henkilökohtaisella tasolla kuin aiemmin. Ehkä jotain askartelu- ja ruokajuttuja voisin blogata. Nytkin on feta-pinaattipiirakka uunissa.

   Poista
 3. Olipa kiva lukea sun kuulumisia. Mukavaa syksyä sinne myös :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla sun kuulumisia ja kiva kuulla myös, että toiveita blogin jatkosta on ilmassa :) Sulosta luopuminen on tasavarmasti ollut vaikeaa, mutta uskon, että se on ollut teidän molempien kannalta paras ratkaisu. Koira ja kerrostalo ei ole mikään paras mahdollinen yhtälö, varsinkin, kun Sulo ei ollut siihen pienestä asti tottunut.

  Oletko sä yhteyksissä Sulon uuden omistajan kanssa? Tai saatko mitään kautta välillä kuulla Sulon kuulumisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alussa oltiin yhteyksissä ihan jo käytännön asioidenkin vuoksi, mutta nykyään kynnys kysellä kuulumisia on korkea, koska itkuksi se aina menee. On toisaalta helpottavaa, että Sulo on 800 km päässä, eli ei tule lenkillä vastaan, koska se saisi padot murtumaan oikein kunnolla.

   Poista
 5. Täytyy sanoa, että kaikista lukemistani blogeista (ja niitä on paljon), olen ikävöinyt tätä blogia kaikkein eniten. Oli kiva kuulla kuulumisia :)

  VastaaPoista
 6. Kiva kun tulit kertomaan kuulumisia. Instasta sut löysinkin ja sitä kautta jollain lailla kuulumisiasi tiedän. Hienoa että sulle kuuluu hyvää ja olet onnellinen. Toivottavasti joskus jatkat blogin pitoa, tai aloitat uuden :)

  Aurinkoisia syyspäiviä toivottelee Päivi

  VastaaPoista
 7. Kaikkea hyvää sulle Anniina! <3 :) Ihanaa, kun tulit kertomaan kuulumisia. Askartelu- ja ruokablogi kuulostaa oikein hyvältä, mikäli haluat joskus bloggaamista jatkaa. Mullakin on ollut tätä blogia ikävä.

  VastaaPoista
 8. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti jätät ylläolevan kommentin kaltaiset vastaamaatta ja omaan arvoonsa. Minäkin olen kovasti kaivannut blogiasi, seuraan vain kolmea blogia aktiivisesti ja tämä on yksi niistä. Hyvänmielen blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä jätän tuollaiset kokonaan julkaisematta, mutta nyt poikkesin linjasta. Kiitos kommentista!

   Poista
 10. Sulla on ihana blogi ja vaikutat loisto tyypiltä, oot todella rohkea nainen! Kaikkea hyvää elämääsi. Älä välitä joidenkin urpojen kommenteista. <3

  VastaaPoista
 11. Olen seurannut elämääsi tämän blogin kautta ja yhdellä nettifoorumilla. Olen tosi onnellinen, että blogi on täällä taas, vaikka ymmärrän kyllä, että ihmisten ymmärtämättömyyden takia blogi oli katkolla. Ihania hetkiä elämääsi Helsingissä <3.

  VastaaPoista
 12. Mukava lukea, miten onnellinen ja tyytyväinen olet elämääsi tätä nykyä. :)

  Oletko muuten vielä samassa "firmassa" töissä kuin aiemmin?

  VastaaPoista
 13. Käsittämätöntä miten jonkun oma elämä on niin ankeaa että pitää tulla nimettömänä ja kasvottomana huutelemaan toisen yksityisasioihin liittyviä kommentteja. Mahtaa henkilöllä olla oma seksuaaisuus pahasti hukassa, surullista. Ihmetyttää että vielä vuonna 2015 joku käyttää termiä "kääntyä" puhuttaessa seksuaalisuuden ilmentymästä. Tälle kasvottomalle henkilölle tekisi eittämättä hyvää perehtyä hieman tarkemmin seksuaalisuuteen ja inhimillisyyteen sekä tutustua myös omaan itseensä kaikessa rauhassa.

  Koska sanonta aiheen tiimoilta kuuluu: "antaa kaikkien kukkien kukkia", anna sinäkin Anniina tuon kasvottoman kukan kukkia yksinäisyydessään ja keskitt nauttimaan omasta onnestasi. Jätä tuollaiset kommentit omaan arvoonsa, on mahtavaa että olet onnellinen ja löytänyt kumppanin jonka kanssa olet oma itsesi! Kaikkea hyvää sinulle, toivottavasti jatkat vielä elämänmakuista blogiasi!

  Terveisin yksi kasvoton tuttu :)

  VastaaPoista
 14. Kiva että bloggaat taas. Olen odottanut tätä :)

  VastaaPoista
 15. Onpa mukavaa, että kirjoitat taas! ^_^ En ole varma olenko jättänyt viestiä aiemmin, mutta olen lueskellut taustalla jo pidempään. Onnellisia syyspäiviä! ♥

  VastaaPoista
 16. Kylläpä on taas varsinaisia valopäitä liikkeellä.

  Tervetuloa takaisin, vaikka sitten cain tämän verran! :)

  VastaaPoista
 17. Olipa kiva löytää täältä päivitystä. Tykkäsin blogistasi kovasti, toivottavasti päätät vielä joskus jatkaa jossain muodossa! :)

  -M-

  VastaaPoista
 18. Jokos uusi blogi on "tulilla"? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei. On se välillä mielessä, mutta ehkä joskus myöhemmin on sen aika.

   Poista
 19. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi!
  t. yks joka kaipaa sun kirjoituksia

  VastaaPoista
 20. Hyvää joulua minulta myös! Olisi niiin kiva kuulla kuulumisiasi, hyviä reseptejä ja askartelujuttuja :)

  VastaaPoista
 21. Hei!
  Pidätkö jo uutta blogia?
  Kaipailen postauksiasi, hyviä ruokaohjeita ym. :)
  Mukavaa pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Pyrin vastaamaan kaikkiin asiallisiin kommentteihin. Jos tulit blogiin Facebookin kautta, kommentointi ei jostain syystä välttämättä onnistu.